banner564

Daniel kalbine yenildi

Öğrenci yurdunda yemek yediği sırada rahatsızlanan 22 yaşındaki Kazakistanlı genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Daniel kalbine yenildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da,  üniversite kampüsü  içerisinde bulunan “Akdeniz” isimli öğrenci yurdunda, kaldığı oda içerisinde dün sabaha karşı  aniden rahatsızlanan 22 yaşındaki Kazakistan uyruklu öğrenci Daniel Bokhan, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşta hayata veda etti. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre dün sabaha karşı saat 02.00 sıralarında, yurt odasında yemek yediği sırada aniden fenalaşan Daniel Bokhan, arkadaşlarının yardımı ile olay yerine çağrılan ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların uzun süren uğraşlarına rağmen kurtarılamayan talihsiz genç hayatının baharında yaşama veda etti.
Büyük umutlarla gelmişti
   Ülkemize öğrenim görmek amacı ile geçtiğimiz gelen ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne (UKÜ) kayıt yaptırarak hazırlık sınıfını bitiren talihsiz genç, bu yıl Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) geçerek öğrenimini devam ettirmenin planlarını yapıyordu. Çevresi tarafından da çok sevilen ve kısa sürede birçok arkadaş edinen gencin ölümü başta arkadaşları olmak üzere DAÜ’de büyük üzüntü yarattı.
Otopsinin ardından ölüm nedeni belirlenecek
   Talihsiz gencin kalp krizi nedeni ile yaşamını yitirdiğinden şüphelenilirken, kesin ölüm nedeni bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek. Talihsiz gencin cenazesinin, yapılacak olan otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketi Kazakistan’a göderileceği öğrenildi. Polisin ani ve gayri tabii ölüm ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474