banner564

Davutoğlu: Daha iyi olacağız

Son dört haftada 10 gol atıp kalesinde gol görmeyen Yalova, Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maça sıkı hazırlanıyor

Davutoğlu: Daha iyi olacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lige istediği başlangıcı yapamayan ancak son dört haftada elde ettiği 12 puan sonrası üçüncülük koltuğuna yerleşen Yalova’da gözler bugün oynanacak olan Karşıyaka maçına çevrildi. Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, Karşıyaka maçı öncesi verdiği demeçte, iyi noktada olduklarını ancak işlerin halen daha bitmediğini belirtti.

Hedef 4’de 4
Son dört haftayı galibiyetle kapattıklarını belirten Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, devrenin bitmesine 4 hafta kala ise hedeflerini, 12 puan toplayarak kalan 4 maçı kazanmak yönünde olarak belirlediklerini aktardı. Lige kimsenin beklemediği şekilde kötü bir başlangıç yaptıklarını aktaran Davutoğlu, sıkıntılı süreci geride bırakarak istedikleri noktaya ve havaya girdiklerini aktardı. Üst taraftaki takımlar ile puan farkının fazla açılmadan kapatıldığını hatırlatan Davutoğlu, seri galibiyetlerin sürmesi halinde ise ligin ilk devresini daha iyi yerde bitirebileceklerine inandığının altını çizdi.

Karşıyaka deplasmanı zordur
Ligin onuncu hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda karşılaşacakları Karşıyaka maçına değinen tecrübeli çalıştırıcı lige geçtiğimiz sezon yükselen Karşıyaka’nın iyi bir takım olduğunu, bu nedenle liginde en zor deplasmanlarından bir tanesi olduğunu hatırlattı. Karşıyaka’nın da üst tarafı zorladığını ve istediğini belirten Gökmen Davutoğlu, ne olursa olsun Yalova olarak Karşıyaka deplasmanına giderken tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu vurguladı. Ligin bu sezon oldukça dengesiz ve istikrarsız bir görüntü içerisinde olduğunu aktaran Davutoğlu, bu nedenle her hafta ligin sıralamasında değişikliklerin olacağına vurgu yaptı.

Dezavantajımız oldukça fazla
Sezon başından beri birçok sıkıntı ile mücadele etmelerine rağmen zor süreci geride bıraktıklarına değinen Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, kalan 9 haftanın tümünü deplasmanda oynadıklarını idman yapmaya bile deplasmanda olduklarını, bunun yanında ise sakat oyuncu sayısının her geçen hafta eklenmesinin ise işleri belli dönemlerde sıkıntıya koyduğunu hatırlattı. Behiç’in sakatlığının yeniden nüksettiğini, bu oyuncuya geçen hafta Çağan ve Mahmut’un da eklendiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, zor deplasman öncesi ise iyi bir hafta arası geçirdiklerini ve Karşıyaka deplasmana hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473