banner564

‘Defalarca uyardık önlem alan olmadı

29 yaşındaki Beyazit Temiz, 11 metre yükseklikten beton zemine düşerek hayatını kaybetmesi, bölge sakinlerini isyan noktasına getirdi

‘Defalarca uyardık önlem alan olmadı
banner598

 Onur ULAĞ

Gönyeli’de dün meydana gelen iş kazasında yaklaşık 11 metre yükseklikten beton zemine düşen 29 yaşındaki inşaat işçisi Beyazit Temiz hayatını kaybetti.
   Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde meydana geldi. 
   Henüz hayatının baharında olan Kahramanmaraşlı, 29 yaşındaki Temiz, adaya yaklaşık 29 gün önce ön izinle çalışmak için gelmişti. Temiz 5 ay önce de evlenmiş ve kendine mutlu bir dünya kurmuştu. 
   Temiz’in, 6’ıncı katta iskele üzerinde çalıştığı sırada dengesini kaybederek, yaklaşık 11 metre yükseklikten beton zemine düşerek olay yerinde yaşamını yitirmesi, bölge sakinlerini de isyan noktasına getirdi.
    Diyalog’a konuşan Gönyeli Sakini Ali Yavaşoğlu, defalarca bu inşaat için çalışma bakanlığı müfettişlerini, belediyeyi ve polisi arayıp şikayet ettiklerini, ancak kimsenin önlem almadığını söyledi. Yavaşoğlu şöyle dedi:
   “Bir defa Pazar günleri işçilerin çalıştırılması yasaklanmıştı. Ama bu yasağı deliyorlar. İlgililer de denetleme görevini yerine getirmiyor. Bölge sakinleri olarak defalarca ilgililere şikayet edip önlem alınmasını istedik. Hiç kimse ilgilenmedi ve sonucu böyle oldu. Çok üzgünüz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474