banner564

Şok baskın

Lefkoşa’daki dernek binasında yasa dışı oyun oynatmakla suçlanan Şahin Doğan tutuklandı, oyun makinelerine el konuldu

Şok baskın
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da önceki gece gerçekleştirilen huzur operasyonu kapsamında Lefkoşa’da kontrol edilen iki kahvehane ve bir dernek binasında izinsiz, yasa dışı ‘şans oyunu’ oynatıldığı tespit edildi.  
   Polis, üç şans oyun makinesini emare olarak alırken, suçla bağlantılı Şahin Doğan gözaltına alındı.    Zanlının işletmelere şans oyunu makinesi tedarik ettiği belirtilirken, dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  Mahkemede hakkında 3 gün tutukluluk emri alınan zanlının aracında ve Gayretköy’deki evinde 8 adet daha şans oyunu makinesi bulundu. 
   Lefkoşa Çürümleri Önleme şubesinde görevli polis memuru Kemal Özkılıç, olayla ilgili bulguları aktardı. Özkılıç, zanlı Şahin Doğan’ın  Ocak- Şubat ayları 2019 tarihinde Lefkoşa'da meydana gelen “izinsiz şans oyunu makinesi ithal etmek, tasarrufunda, kontrolünde kanunsuz şans oyun makinesi bulundurmak ve kumar oynatmak” suçlarından tutuklandığını söyledi. 

7 makine getirmiş
   Polis, zanlının mesele ile ilgili olara gönüllü ifade verdiğini ve suçunu itiraf ettiğini, ayrıca ithal etmiş olduğu toplam 7 makinanın birinin poliste emare tutulduğunu belirtti. Polis, bir makinanın da başka kahvede olduğunu ve geriye kalanın zanlının evinde bulunduğunu belirtmesi üzerine onlarında emare olarak toplanması gerektiğini belirtti. 
   Polis, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Mine Ozankaya, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Mahkemede hakkında 3 gün tutukluluk emri alınan zanlının aracında ve Gayretköy’deki evinde 8 adet daha şans oyunu makinesi bulunduğu açıklandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474