banner564

Değeri 40 milyon Euro

Rum ordusundaki çavuşun kullandığı aracın bagajından 100 kilo kokain çıktı

Değeri 40 milyon Euro
banner598
   Rum Yönetimi Narkotikle Mücadele Birimi tarafından Limasol’da gerçekleştirilen bir operasyonda, piyasa değeri 30–40 milyon Euro’yu bulan, 100 kilo kokain ele geçirildi.
   34 yaşındaki bir Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) çavuşu ile 33 yaşındaki işsiz bir makine mühendisinin, olayla ilgileri bulunduğu gerekçesiyle tutuklandığını yazan Rum basını, çavuşun da olaya müdahil olması yüzünden RMMO’da da araştırma yapılacağını belirtti.
   Aldığı bir ihbarı değerlendiren Rum polisinin, bahse konu şahısları 3 gün süreyle izlediği ve bu kişilerin işbirliği içerisinde olduğu kişilerin de polis tarafından aranmakta olduğu ifade edildi.
   RMMO çavuşunun kullanmakta olduğu van aracın, Limasol-Lefkoşa yolunun Mutluyaka mevkiinde polis tarafından durdurulduğunu kaydeden Rum basını, yapılan araştırma sonucunda 100 kilo kokainin ele geçirildiğini bildirdi.
   Rum Polisinin konuyla ilgili olarak Europol ile irtibat halinde bulunduğunu yazan Fileleftheros gazetesi, uyuşturucunun geçtiğimiz günlerde deniz yoluyla Güney Kıbrıs’a gittiğini ve zanlıların da bunu saklamak için teslim aldıklarını iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473