banner564

Dehşet gecesi

Aynı apartman dairesinde kaldığı 3 kişiyi bıçaklayan, birinin boğazını keserek ağır yaralayan Pakistan uyruklu şahıs olaydan sonra elini kolunu sallayarak sırra kadem bastı

Dehşet gecesi
banner598

Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ta son dönemde hızla artan ve toplumda infiale neden olan şiddet olaylarına dün gece Girne’de bir yenisi daha eklendi. Elde edilen bilgilere göre, Turan Güneş Sokak’ta gerçekleşen olayda aynı evi paylaşan Pakistan uyruklu 4 kişi kavga etti. Kavga esnasında eline bıçağı alan M.K isimli şahıs diğer 3 kişiyi gözünü kırpmadan ciddi şekilde yaralayarak hastanelik etti.
Yaşanan dehşetin ardından Pakistan uyruklu Mohammad İkram,  Fahad Shahzad ve Shazib Ali yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan boğazı kesilen Shazib Ali’nin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.  Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, üç kişiyi bıçaklayan ve olaydan sonra sırra kadem basan M.K isimli Pakistanlı şahsın arandığını duyurdu.

Ölümüne kavga
Kavga olayı dün saat 23.00 sıralarında,  Girne'de Turan Güneş Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Pakistanlı işçilerin kaldığı daire içerisinde yaşanan kavgada Mohammad İkram,  Fahad Shahzad ve Shazib Ali bıçakla yaralandı. Yaralılar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Shazib Ali’nin durumunun ağır olduğu, ameliyat edildiği ancak hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis yaralama suçu işleyen M.K isimli Pakistanlı şahsın arandığını duyurdu.

Mahalle halkı tepkili…
Kanlı olayın ardından sokağa dökülen mahalle sakinleri, huzurlarının kalmadığını her gün benzeri olayların yaşandığını savundu.  Bölgede çok sayıda evin yabancı uyruklu öğrenci ve işçiye kiralandığını, bu evlerde normal sayının üzerinde insan kaldığını ve sürekli gürültü kavga olduğunu ileri süren mahalle sakinleri, polise yaptıkları şikayetlerin dikkate alınmadığını iddia etti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473