banner564

Dehşet saçtı

Osman Kaylak, 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşının üzerine bıçakla yürüyüp, 2 buçuk aylık bebeklerini öldürmekle tehdit etti

Dehşet saçtı
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Minareliköy'de kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Osman Kaylak terör estirdi. 
Yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu S.B. isimli kadından bir çocuğu olan zanlı, kız arkadaşını darp etti, bıçakla üzerine yürüyüp tehditler yağdırdı. 
Zanlı, “Senin canını yakmak için çocuğu öldürürüm. Anneme de çocuğu bırakma yok ederim,çocuğu yok ederim”diyerek ölüm tehdidinde bulundu. 
Şikayet üzerine tutuklanan zanlının 2016 yılına ait yaralama suçundan sabıkası olduğu da ortaya çıktı.  Zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Bıçağı alıp üstüne yürüdü
Duruşmaya çıkarılan zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın 24 Mayıs 2019 tarihinde saat 23.00 sıralarında Minareliköy'de meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlının kız arkadaşı ile birlikte yaşadığını, olay günü 2 aylık olan çocuklarının kendisinden olmadığını, olsa bile umrunda olmadığını ve kendisini sevmediğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktığını söyledi. 
Tartışma esnasında Osman Kaykal’ın mutfaktan meyve bıçağını alıp, kız arkadaşının üzerine yürüdükten sonra, “Sana bir şey yapmam” diyerek bıçağı cebine koyduğunu belirten polis, zanlının daha sonra "Senin canını yakmak için çocuğu öldürürüm. Anneme de çocuğu bırakma yok ederim, kaybederim çocuğunu" diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu ifade etti.
Polis, ayrıca zanlının kız arkadaşının sağ kolunu ve sağ orta parmağını bükerek kıvırdığını akabinde ise yerde salon kısmında bulunan çocuğun puseti ile kafasına vurarak ciddi şekilde darp ettiğini anlattı. 
Şikayetin 25 Mayıs’ta yapıldığını kaydeden polis, kız arkadaşının Lefkoşa Devlet Hastahanesi’ne götürülerek doktor kontrolünden geçirildiğin söyledi. 
Polis, zanlının aynı gün tutuklandığını, olayda kullandığı bıçağın emare olarak zapt edildiğini söyledi.
Zanlının karakola götürülürken polis arabası içerisinde serbest kalırsa cinayet işleyceğini ve sevgilisi olan S.B.’yi  öldüreceğini, kendi yapamazsa kardeşlerine söyleyeceğini ve onların öldüreceğini söyleyerek tehditlerde bulunduğuna vurgu yaptı.  

İlk vukuatı değil
Zanlının şiddet suçundan sabıkası olduğunu da belirten soruşturma memuru, 7 Mayıs 2016 tarihinde yine Lefkoşa’da 3 kişiyi bıçakla yaraladığını ve bu suçtan hapis cezası aldığını açıkladı. 
Polis, zanlının, serbest kalması durumunda iki aylık çocuğuna ve kız arkadaşına zarar vermesinin kuvvetle muhtemel olduğunu söyleyerek, tutuklu yargılanmasını talep etti. 
Mahkemede söz alan zanlı ise kız arkadaşını darp etmediğini, çocuğa zarar vermediğini söyledi.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, zanlının üç ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473