banner564

Demirhan’da bomba paniği

Yanan van aracın içinden yatak, tüp gaz, su motoru, gaz tüpü ve ütü çıktı

Demirhan’da bomba paniği
banner598

Melin DOBRAN

  Lefkoşa’ya bağlı Demirhan’da dün saat 13.30 civarında içerisinde yatak, tüp gaz ve su motoru gibi eşyalar bulunan van aracın yanması sonucu bölgede büyük panik yaşandı.
Elde edilen bilgilere göre, Beyazi Yayar’a ait park halindeki araç, aniden alev aldı. İhbar üzerine olay yerine giden Lefkoşa itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü. Ambar olarak kullanıldığı öğrenilen DG 043 plakalı van araç ve içerisindeki iki adet tüplü soba, bir adet iki kişilik yatak, şilte, bir su sebili, yedek lastik, su motoru, ütü masası, piknik tüpü araç teybi ve paletler yandı.
   Yangın sırasında meydana gelen şiddetli patlamalar, bölge sakinlerinde bomba paniğine yol açtı. Hatta bazı kişiler “savaş mı çıktı acaba diye korkuya kapıldık” dedi.

Apartmanların dışı da zarar gördü
   İki apartman arasında çıkan yangında, apartmanın dış cephesi dumandan zarar görürken, dairelerin de camları kırıldı. Klimaların dış üniteleri ve su depoları yangından dolayı eriyerek zarar gördü. Bölge Karakolları Amiri Rüstem Tunçtaşlı ve Demirhan Karakolu Amiri Osman Ülmen de olay yerinde inceleme yaptı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yangının çıkış sebebi henüz tespit edilemedi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474