banner564

Demtur güvencesiyle

23 Nisan'da, Dubai tatili ile çocuklar bayramı doya doya yaşayacak

Demtur güvencesiyle
banner598
Demtur Travel, sömestr döneminde gerçekleştirdiği Dubai tatilinin yoğun ilgi görmesi üzerine misafirlerine bir kez daha muhteşem bir Dubai turu  düzenliyor.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı döneminde gerçekleştirilecek turda, aileler, Dubai’de çocuklarıyla birlikte bayramı doya doya yaşayacaklar.
The Palm Jumeirah’da bulunan ve muhteşem manzarasıyla dikkat çeken 5 yıldızlı Rixos The Palm Otel’de konaklayacak misafirler,3 gün boyunca Dubai’nin güzelliklerini keşfedecek.
Türk Hava Yolları ayrıcalığıyla gerçekleşecek yolculuğun ardından, birinci gün alışveriş turu ile başlayacak.
Altın, deri, tekstil, parfümeri, elektronik ve hediyelik eşya mağazalarının ardından Dünya’nın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall’a ulaşılacak.
Alışveriş keyfini yaşayacak misafirler aynı zamanda Dubai Mall’da bulunan göz alıcı Fountain Gösterisi ile suyun, müzik ve ışık eşliğindeki muhteşem dansını izleme fırsatını bulacaklar.
Tatilin ikinci gününde,çöl safarisine katılacak olan misafirler, bedevi kampında gerçekleşecek yemeğin yanı sıra muhteşem dans gösterileriyle unutulmayacak bir gün yaşayacaklar.
Dileyen misafirler, deve çiftliklerini ziyaret edebilecek ve çölde gün batımını izleyebilecekler. Üçüncü gün ise ihtişamlı Burj Khalifa ve Downtown manzarası eşliğinde Dhow Cruise Tekne Gezisi geçekleştirilecek.
Lüks teknelerle yapılacak gezi boyunca keyifli anların yaşanacağı ve Tanura showla renklenecek turda,açık büfe akşam yemeği, alkolsüz içecekler sınırsız olarak sunulacak.
Bu muhteşem organizasyonun kontenjanları sınırlı sayıda olup, detaylı bilgi almak isteyen misafirler 0850 390 66 66  numaralı hattı arayabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473