banner564

Denktaş: Kırgınlıklar sona ermeli

Demokrat Parti’de bayramlaşma gerçekleştirildi

Denktaş: Kırgınlıklar sona ermeli
banner598
Demokrat Parti Ulusal Güçler’de bayramlaşma gerçekleştirildi.
DP-UG’den yapılan açıklamaya göre Parti Genel Merkezi’nde saat 10:00’da başlayan bayramlaşmada, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş ile eşi Müge Denktaş bayram tebriklerini kabul etti.
Genel Sekreter Hasan Taçoy ve Arza Taçoy ile Milletvekilleri, İlçe Başkanları ile parti üst düzey yetkilileri de Denktaş’a eşlik etti.
Bayramlaşma sonrasında konuşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirilmesine, her türlü kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdirilmesine vesile olan yeni bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunun yaşanmakta olduğunu söyledi.
Denktaş, Ramazan Bayramının halkın ve tüm İslâm aleminin özlediği barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını; sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde güzel bir bayram geçirilmesini temenni etti.
Genel Sekreteri Hasan Taçoy da bayram mesajında, Ramazan ayının sağladığı manevi iklim sayesinde kazanılan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü kültürünün hayatın bundan sonraki bölümünde de sürdürülmesinin huzur ve barış içerisinde yaşama için son derece önemli olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473