banner564

Denktaş rozet taktı

Lefkoşa ilçesine bağlı bölgelerden 32 kişi Demokrat Parti’ye katıldı

Denktaş   rozet taktı
banner598
Genel kurula hazırlanan Demokrat Parti (DP), ilçe, mahalle ve köy kongre çalışmalarına devam ederken, DP’ye yeni katılımlar da sürüyor. Bu bağlamda hafta sonu Lefkoşa ilçesine bağlı bölgelerden 32 kişi Demokrat Parti’ye katıldı.
DP’den yapılan açıklamaya göre, önceki gün, DP Genel Merkez binasında gerçekleşen katılım töreninde, önce konuşmalar yer aldı, ardından parti yetkilileri, partiye katılan yeni üyelere parti rozetini alkışlarla taktı.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş katılım töreninde yaptığı konuşmada, yeni üyelere; “Biz çok geniş bir aileyiz ve partililerimiz de ailemizin birer parçası. Sizler de ailemize hoş geldiniz” şeklinde hitap etti.
Hem ülke koşulları, hem de müzakere sürecinin gidişatına bakıldığında zor günlerden geçildiğine işaret eden Serdar Denktaş, bu zor süreçte DP’ye büyük görevler düştüğüne değinirken, bu yıl içinde bir referandumun gelebileceği inancını yineledi.

“Kısa süre zarfında farkımız ortaya çıktı”
Bugün iktidarda olan bir siyasi partinin, yarın muhalefette olmasının tüm siyasi partiler için olağan bir durum olduğuna işaret eden Denktaş, 25 yıllık bir parti olan DP’nin, 13 yılını muhalefette, 12 yılını da iktidarda geçirdiğini belirterek, “Bir aydan az bir süredir yeniden iktidarız. Bu kısa süre zarfında da farkımız ortada. Büyük bir caba, büyük bir yorgunluk, büyük bir uğraş, çok zor bir görev ancak sizlerin yaklaşımları, katılımları, bizimle kol kola yürüme istenci bendeki şevki daha da arttırıyor. Emin olun tüm zorlukların üstesinden geleceğiz” dedi.
Konuşmaların sonunda DP’ye yeni katılan üyelere parti rozetleri Genel Başkan Serdar Denktaş ve parti yetkilileri tarafından takıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474