banner564

Dereboyu’nda Akıncı'dan gövde gösterisi

Mustafa Akıncı, Lefkoşa’da gerçekleştirilen yürüyüşle resmi seçim propagandasını başlattı

Dereboyu’nda Akıncı'dan gövde gösterisi
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı resmi seçim propagandasını önceki gün Lefkoşa’da düzenlenen yürüyüşle başlattı.
Ledra Palace Barikatı yanındaki seçim bürosu önünde toplanan yüzlerce gönüllü, beyaz renkteki Akıncı tişörtleriyle, Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı ile birlikte yürüyüşe geçti. 
Yürüyüşte; Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı’ya, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, BKP Genel Başkanı İzzet İzcan da eşlik etti.
“Gençler için gelecek Akıncı’yla gelecek”, “Cevap Akıncı” sloganları, şarkılar eşliğinde ve trampetler çalarak, Osman Paşa Caddesi üzerinde ilerleyen coşkulu kalabalık, buradan Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Akıncı pankartlarının asılı olduğu binaya kadar ilerledi. Burada bir süre gitarlar eşliğinde şarkılar söyleyerek sloganlar atan Akıncı gönüllüleri, daha sonra yine aynı güzergâh üzerinden seçim ofisine döndü. 
Yürüyüş boyunca vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak Akıncı’ya destek belirtti.

Bazı okul ve devlet daireleri ziyaret edildi 
Öte yandan, Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı önceki gün Lefkoşa Türk Lisesi, Vergi Dairesi, Eğitim Bakanlığı ver Şehir Planlama Dairesi’ni ziyaret etti. Öğretmenler ve personelle sohbet eden Akıncı, soruları da yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474