banner564

Yetkililer önlem almalı

Her yeri çukurlarla dolu ve aydınlatması olmayan Gönyeli ile Boğaz arasındaki eski Girne yolu, hem sürücüler hem de yayalar için tehlike dolu

Yetkililer önlem almalı
banner598
Melin DOBRAN

Gönyeli ile Boğaz arasındaki eski Girne yolunda araç sürücüleri kaldırım olmamasından dolayı yolda seyehat ederken  tedirgin olduklarını ifade etti. Ajdan Başsın isimli bir vatandaş 
dün sabah söz konusu yolda bir yayaya çarpmaktan kıl payı kurtulduğunu söyleyerek, bu durumdan hem yolda yürüyen insanların hem de kendilerinin şikâyetçi olduğunu belirtti.
Başsın, “Gönyeli’den Girne’de işe gitmek için eski Girne anayolunu kullanıyorum. Yol oldukça bozuk. Bunun yanı sıra kaldırım ve aydınlatma da yok. Her an bir kazaya neden olabileceğim diye çok korkuyorum. Acilen yetkililerin olaya el atıp gerekenleri yapmasını rica ediyorum” diye konuştu. 


“Bir kaza olabilir”
Yıllardan beri bu yolun bozuk olduğunu aktaran vatandaş, başından geçen bir olayı şöyle anlattı: “Dün sabah işe giderken, orta yaşlı bir adam yolda yürürken aniden karşıma çıktı. Az kalsın çarpıyordum. Yolda hem ışıklandırma sistemi yok. Yayaların geçebileceğine dair ne bir tabela ne de bir işaret var. Yolda yürüyenlerin de yapacakları bir şey yok. Kaldırım olmamasından dolayı onlar da mağdur oluyor.  Bir kaza, bir ölüm olmadan önce önlem alınsın. O yol trafiğe uygun değil. Yol kenarında duraklamak için bile alan yok. Etrafı otlar sarmış.”

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473