banner564

Devamı gelmeli

Üç bölgede 4 saatte Bin 484 araç kontrol edildi; suç işleyen 305 sürücüye ceza kesildi, 10 araç trafikten men edildi

Devamı gelmeli
banner598

 Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta 4 saat süren operasyonlarda Bin 484 araç kontrol edildi,  suç işleyen 305 sürücüye ceza kesildi, 10 araç trafikten men edildi. Polis çeşitli suçlardan dolayı da 20 kişiyi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan 20 kişi hakkında ileri işlem yapıldığı belirtildi. 

Polis önceki gün 20.00-24.00 saatleri arasında Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.

Gazimağusa’da 11 tutuklama
Gazimağusa’da gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri ve gece kulüpleri denetlendi. Denetimler sonucu, 11 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidilirken, KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi ise tutuklandı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 650 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 134 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Çeşitli suçlardan dolayı 5 araç da trafikten men edildi.

Girne 105 araç sürücüsü rapor edildi
Girne’de gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren barlar ve diskolarda denetimler gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında 6 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 539 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 105 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Muhtelif suçlardan dolayı da 2 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta tecavüz aleti
Güzelyurt’ta gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehanelerde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 295 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 66 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.
Denetimlerde aracında tecavüzi alet bulundurduğu tespit edilen bir kişi hakkında yasal işleme gidilirken, tehlikeli sürüş yapmaktan dolayı bir kişi tutuklandı, çeşitli suçlardan dolayı 3 araç trafikten men edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474