banner564

Devlet Hastanesi otoparkında uyuşturucu satılıyor

Devlet Hastanesi’ne sadece ‘şifa bulmak için’ değil, ‘kafayı bulmak için’ de gidiyorlar

Devlet Hastanesi otoparkında uyuşturucu satılıyor
banner598
Kamil HÜNERLİ
Başkent Lefkoşa’daki Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sadece ‘şifa bulmak için’ değil, ‘kafayı bulmak için’ de gidildiği ortaya çıktı.
Hastanenin araç park yerinde geçtiğimiz günlerde uyuşturucu hap ile yakalanan ve birçok suçtan sabıkası bulunan Koçero lakaplı İbrahim Özyüksel’in dünkü duruşmasında ilginç iddialar ortaya atıldı.
Soruşturma amacıyla üç gündür poliste tutuklu olan zanlının aracından indiği, uyuşturucu hapları teslim etmek için hastaneye gireceği anda suçüstü yakalandığı belirtildi. Polis, hakkındaki soruşturma devam eden zanlıyı ek süre talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Polisi görünce yere attı
Duruşmada 23 Nisan 19.00 sıralarında zanlının Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi araç park yerinde devriye gezen polis ekibi tarafından tespit edildiğini ve zanlının polisi görünce yere attığı poşette 25 adet uyuşturucu hap ve içerisinde eroin olan elle sarılmış sigara bulunduğu belirtildi. Tutuklanan zanlının sorgusunda uyuşturucu hapları Nisan ayı içerisinde 50 adet, eroini ise yarım gram adlığını itiraf ettiğini belirten polis, zanlının hastaneye uyuşturucu satmak için gittiği bilgisini aldıklarını ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu kaydeden polis, ayrıca analiz için gönderilen uyuşturucu maddelerle ilgili raporun ise henüz çıkmadığını belirtti. 
Polis, soruşturmanın tamamlanması için zanlının bir gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlının bir gün daha tutuklu kalmasına karar verirken, zanlının tutuklu bulunduğu süre içerisinde doktor kontrolünde de geçirildiği belirtildi.
Öte yandan bir önceki duruşmada eroin bağımlısı olduğunu ve bu bağımlılıktan kurtulmak için arkadaşının tavsiyesi üzerine uyuşturucu hapları aldığını söyleyen zanlının aslında hastaneye uyuşturucu teslimatı ve satışı yapmaya gittiği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473