banner564

Devletin zirvesi buluştu

Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği’nin yeni yıl resepsiyonuna; Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı ve Başbakan da katıldı

Devletin zirvesi buluştu
banner598
Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği (KTMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası yeni yıl resepsiyonu düzenledi.
Lefkoşa Elysium Parkta düzenlenen resepsiyona Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Ömer Kalyoncu, Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali ve diğer davetliler ile üyeler katıldı.
Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Mert Girgen resepsiyonda yaptığı açılış konuşmasında, Odanın geleneksel olarak düzenlediği yeni yıl kokteyline katılanlara teşekkür etti, yeni yılın ülkeye huzur ve barış getirmesini temenni etti.
KTMMOB Başkanı Ahmet Hüdaoğlu da, yeni yılın ülkeye ve halka başarı mutluluk barış getirmesini diledi.
Tarım Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı Erkut Şahali de, ülkeye, halka ve Oda üyelerine harika bir 2016 geçirmesi dileğinde bulundu.
Başbakan Ömer Kalyoncu da, Odada yer alan gençlerin fazlalığına işaret ederek, bunun ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti. Kalyoncu, dünyanın yarış dünyası haline geldiğine dikkat çekerek, bu yüzden ülkede daha çok birlikteliğe ve bütünleşmeye ihtiyaç olduğunu ifade etti, ülkeye barış dolu yıllar diledi.
Meclis Başkanı Sibel Siber de, herkese başarılı sağlıklı huzurlu bir yıl diledi, "Birbirimize destek olalım, güzel bir gelecek bizim olacak" dedi.

Akıncı: 2016 barış getirsin
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da, "2016; adamızın geleceği açısından son derece önemli bir yıl olmaya adaydır" diyerek, Kıbrıs'ta barışı elbirliğiyle kurma çabası içinde olduklarını belirtti.
Akıncı, sivil toplum örgütleri arasında EMO'nun çok güzide yeri olduğuna ve KTMMOB içerisindeki kardeş odalar ile birlikte ülkede, adada barışı kurma mücadelesinde önemli mihenk taşı konumunda olduğuna işaret etti.
Akıncı, "Bu mücadeleyi başarıya götürmenin herkesin boynunun borcu olduğunu" ifade etti.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bu düşüncelerle tüm oda üyelerine ve vatandaşlara güzel mutlu bir yeni yıl dileyerek, 2016'nın ada halkları ve bölgeye barış mutluluk ve huzur getirmesi temenni etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2016, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474