banner564

Dezdemona restorant soyuldu

Cuma akşamları soyguncuların mekanı haline gelen Dezdemona restorantın sahibi Halil Güvener, “Mayoneze kadar çalıp gittiler, şikayetçiyim” dedi

Dezdemona restorant soyuldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Suriçi bölgesinde, Canbulat Kapısı yakınlarında bulunan Dezdemona Bar Restoran isimli iş yeri geçen hafta Cuma gecesi ve önceki gün olmak üzere 2 kez kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyuldu. Dükkana giren hırsızlar, müşterilere meze olarak verilen hellim, peynir, et şiş, tavuk şiş, ketçap, mayonez gibi gıda malzemelerini çalarak işletme sahibi Halil Güvener’i yaklaşık 13 bin TL zarara uğrattı.
Ne varsa silip süpürdüler
Diyalog muhabirine olayı aktaran işletme sahibi Halil Güvener, geçtiğimiz Cuma sabahı dükkana geldiği zaman, her yeri açık olarak bulduklarını söyledi. Hırsızların restoranda bulunan hellim, peynir, et, tavuk şiş ve pirzola gibi gıda malzemelerini çaldığını belirten Güvener, “İlk defa ketçap ve mayoneze tenezzül eden bir hırsızla karşılaştım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
Önceki gün yine soyuldu
Güvener, bu soygunun şokunu henüz atlatamadan önceki gün Cuma sabahı saat 11.00 sıralarında restoranı açmaya gittiğinde karşılaştığı manzara ile ikinci defa şok olduğunu söyledi. Yine restorana giren hırsız yada hırsızların ne varsa çalıp gittiklerini anlatan Güvener, polise durumu bildirdiğini polisin el ve ayak izi örnekleri alıp soruşturma başlattığını dile getirdi.
Can ve mal güvenliğimiz kalmadı
Yaşadıklarına isyan eden Güvener, toplam 13 bin TL’ye yakın zararı bulunduğunu belirterek, 2 hafta üst üste Cuma günü başına gelen bu olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi. Soygunu yapan kişi yada kişilerin restoranı iyi bilen birileri olduğunu tahmin ettiğini belirten Güvener, artık can ve mal güvenliklerinin kalmadığını söyledi. Her elini kolunu sallayanın gelerek soygun yaptığını söyleyen Güvener, suçluların bir an önce yakalanmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473