banner564

İki araç çapıştı

İki araç Tatlısu yakınlarında çapıştı, Mahmut, Neriman, Aleyna Kanber ile Cemal ve Tijen Akkunt yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı

İki araç çapıştı
banner598
Derya ERCAN
Tatlısu-Yenierenköy anayolunda dün akşam saat 18.00 sıralarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Elde edilen bilgilere göre kaza, İbrahim Demirok yönetimindeki EB 101 plakalı araç, Geçitkale’ye dönmek için yaklaştığı kavşakta direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçti ve normal yolunda seyreden Mahmut Kanber yönetimindeki HN 417 plakalı araba ile çarpıştı.
Kazada; HN 417 plakalı araç sürücüsü Mahmut Kanber ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Neriman Kanber, Aleyna Kanber, Cemal Akkunt ve Tijen Akkunt olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralı vaziyette Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikeleri yok…
Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikeleri bulunmayan kazazedeler, kontrol amaçlı müşahede altına alındı.
Görenlerin yüreklerini ağızlarına getiren kazada can kaybı ve ağır bir yaralanmanın olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. 

Yaralılardan biri KTEZO Başkanı
Kaza sonrası büyük çapta maddi hasar oluşan araçlar, Tatlısu Polis Karakolu’ndaki görevli polislerin olay yerinde gerekli incelemeyi yapmasının ardından, çekici vasıtasıyla bölgeden kaldırıldı.
Öte yandan kazada yaralanan ve sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Mahmut Kanber’in, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kanber olduğu öğrenildi
   

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473