banner564

Dipkarpaz’dan Lefkoşa’ya yürüyecekler

Dipkarpaz’dan Lefkoşa’ya yürüyecekler

Dipkarpaz’dan Lefkoşa’ya yürüyecekler
banner598
Yakınlarını motosiklet kazalarında kaybeden bir grup vatandaşın motosiklet kazalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği ve 7 gün sürecek “Dikkat Motosiklet Kazası” yürüyüşü yarın Dipkarpaz Zafer Burnu’ndan başlıyor.
Motosiklet sürücülerinin trafikte yeterli saygıyı görmediğini, altyapının da eksik olduğunu belirten grup, duyarlılığı artırmak amacıyla yarın başlayacakları yürüyüşe halkı davet etti.  Etkinlikle ilgili  basın toplantısı düzenlendi.
Bugün saat 10.00’da Dipkarpaz’dan başlayacak yürüyüş, 17 Ekim’de Lefkoşa Kabristanlığı'nda motosiklet kazasında hayatlarını kaybedenlerin anılmasıyla sona erecek. Motosiklet kazalarında yakınlarını kaybeden ve “Dikkat Motosiklet Kazası” etkinliğini düzenleyenler bugün Golden Tulip Otel’de motosiklet kazalarında hayatlarını kaybedenlerin adlarının yazıldığı pankart önünde basın toplantısı düzenleyerek etkinlik hakkında bilgi verdi ve soruları cevapladı.
Basın toplantısında, CTP Milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Tufan Erhürman, Doğuş Derya ve Fazilet Özdenefe de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474