banner564

300 kişi yararlanacak

Akdoğan Belediyesi ‘İkinci Bahar Yaşam Kulübü’ projesini hayata geçirdi

300 kişi yararlanacak
banner598
Akdoğan Belediyesi 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedeflerinden biri olan ‘İkinci Bahar Yaşam Kulübü’ projesini hayata geçirdi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, projeyle verilecek hizmetlerden 300 civarında vatandaş yararlanacak.
İkinci Bahar Yaşam Kulübü projesiyle yaşlılar her ay evlerinde sağlık kontrolünden geçirilecek; ihtiyaç duyan üyelere berber ve kuaför hizmeti verilecek. Tüm üyeler doğum günlerinde ve özel günlerde ziyaret edilecek ve onlar için geziler düzenlenecek.
Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif konuyla ilgili açıklamasında, kulübün amacının insan yaşamının her evresinde olduğu gibi yaşlılığın da mutlu, huzurlu geçirilmesinin, kişinin verimliliğini ve üretkenliğini sürdürmesiyle sağlanabileceğinin unutulmaması gerektiğini, emekli olmuş ve ikinci baharlarını yaşayan kişilerin yaşamdan kopmayarak, mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. 
Latif, “65 yaş ve üstü ikinci baharını yaşayan üyelerimizin yaşamını kolaylaştırmayı ve yaşama sevinçlerini yukarı seviyede tutmayı amaçlıyoruz” dedi. Latif, kulüp üyelerinin talebi doğrultusunda hizmetin çeşidini ve kalitesini artırarak sürdüreceklerini de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474