banner564

Diyalog Gazetesi heryerdeydi

Kıbrıs Türk basınındaki yayın hayatına dün başlayan Diyalog Gazetesi, ülke genelinde yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Diyalog Gazetesi heryerdeydi
banner598

  Çiğdem AYDIN- Hüseyin ÇİÇEK


Kıbrıs Türk basınındaki yayın hayatına dün başlayan Diyalog Gazetesi, ülke genelinde yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandı. Hayırlı olsun temennisinde bulunan okurlar Diyalog’un; tarafsız, şeffaf, cesur, sorgulayıcı ve halkın sorunlarına eğilen bir gazete olmasını istedi. Özellikle son günlerde yapılan zamların üzerine gidilmesini isteyen okurlar, Diyalog’un başlattığı tanıtım promosyonlarını da çok beğendiklerini belirtti.  İlk günkü yayınında zengin içerik ve bol haber bulduklarını söyleyen okurlar Diyalog’u merakla takip edeceklerini kaydetti.

Diyalog okurlar ne dedi... Diyalog okurlar ne dedi...


“İçi de dışı da dolu”

Zafer Kanıöz: Bugün çıkmasına rağmen oldukça renkli bir gazete olduğunu düşünüyorum. Diğer gazetelerden farkını ilerleyen zamanda okudukça daha iyi izah edebilirim herhalde. Ama iyi bir gazete okuyucusuysanız içi de dışı da oldukça dolu. Ben beğendim, bazılar gazeteyi alır ve sadece fotoğraflara bakar bu açıdan da baktığımda bol fotoğraf var gayet güzel.

“Bundan sonra bizim gazete Diyalog”

Ertan Beyit: Vallahi daha bugün çıktı ama meraktan sabah sabah aldım. Gerçekten aldığımıza değdi. İçi boş değil. İçinde ülkenin her yerinden haber var. Güneyden, kuzeyden, Türkiye’den bence oldukça güzel. Hayırlı olsun. Bundan sonra bizim gazete Diyalog...

“Gazete,gazetecilerin işi oldu şimdi”

Fikri Fikrioğlu: Bugün çıkmasına rağman bana göre oldukça güzel. Her türlü haber var. Reşat bey de işi bilen bir yönetici Kıbrıs’ı tanıyan bilen insanların ve işi gazete olan insanlar bu işi yapması çok güzel. Zaten bizim ülkede en büyük sorun kimse kendi işini yapmaz herkes herkesin işini yapar bu yüzden bir Wsbets çok konuda branşlaşma yok ama Diyalog Gazetesi gazetecilerin işi olmuş tebrikler.

“Hediyeleri güzel, belki şans bize de güler”

Mükkerem Beşoğlu: Sabah sabah baktım herkes bu gazeteden bahseder, merağımdan gittim aldım. Gerçekten mükkemel olmuş. Üstelik fiyatı da iki lira. Hem ayrıntılı haberleri okudum hem de malum bütçe. Bu arada hediyeleri de güzel. Belki bu defa şans bizim yüzümüze güler. Bundan sonra günde bir tane Diyalog

“Bence mükkemel”

Özgür Arıkan: Bugün aldım bir tane bir inceleyim dedim. Bence çok iyi. Haberleri, yorumcuları özlediğimiz gazete diyebilirim. Mükkemel olmuş Allah utandırmasın”

“Abonelik için başvurdum”

Salih Gürses: Bu gazete bugün çıktı ama inanın sabahtan beri arkadaşlarla konuşuyoruz. Fiyatı, hediyeleri, haberleri cezbetti. Kıbrıs Türk basınına yeni bir soluk getirebileceğine inanıyorum.Ben abonelik için başvurumu yaptım bile...
“Halkın yanında olsun”

Mustafa Aykut : Öncelikle hayırlı olsun. Gazetenin tarafsız olmasını halkın sorunlarına eğilen ve siyasi konuları az olan bir gazete olmasını bekliyorum. Gerçekleri yansıtsın ve halkın her zaman yanında olsun.

Tarafsız ve doğru haber bekliyoruz
Yusuf Makal: Sizden tarafsız ve doğru haberler bekliyoruz, olanı biteni doğru bir şekilde bize bildirmenizi, vatandaşların şikayetlerini tarafsız ve cesurca yansıtmanızı istiyoruz. Vatandaşın şikayetci olduğu bir çok konu var, bunları yansıtmanızı bekliyoruz.

“Köşe yazarları önemli”

Ali Tüzüner: Hayırlı olsun, inşallah yanlı bir gazete olmaz, halkın derdinden anlayan bir gazete olmanızı umuyorum. Özelikle zamların üzerine gitmenizi bekliyorum. Ben biz gazetede öncelikle köşe yazarlarına bakarım, köşe yazarları o gazetenin durumunu yansıtır. Fiyatta da uygun olursanız daha iyi olur.

“Ekonomik sıkıntılara eğilsin”

Nusret Ertuğ:  Vatandaşın bir çok konuda sıkıntı ve derdi var, bilhassa mazbatalar konusunda hükümetin dikkatinin çekilmesini istiyoruz, gazeteden tarafsız olmasını bekliyoruz ve gerek vatandaş gerekse esnafın ekonomik sıkıntılarına eğilmesini istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474