banner564

“Kimsin sen yahu”

Maliye Bakanı Mungan’ın, DİYALOG’da yer alan “Ekonomik Protokolü uygulamalıyız” açıklamasına, CTP milletvekili Doğuş Derya Facebook’tan sert tepki gösterdi

“Kimsin sen yahu”
banner598

 Timuçin YILDIRIM

Maliye Bakanı Zeren Mungan’ın Diyalog Gazetesi’ne verdiği mülakkata “ekonomik protokolün aynen uygulanması taraftarıyım” açıklaması CTP-BG Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya’dan büyük tepki aldı. Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’ta yazdığı bir iletiyle Maliye Bakanı Mungan’ı sert dille eleştiren Derya, Mungan’a “Sen kimsin yahu?” ifadesini kullandı. CTP-BG’nin sivri dilli milletvekili Doğuş Derya’nın paylaştığı ileti internette büyük takdir de topladı. Hatırlanacağı üzere Maliye Bakanı Zeren Mungan, İrsen Küçük hükümeti döneminde Türkiye ile KKTC devletleri arasında imzalanan 2013-2015 Mali Protokol’ün aynen uygulanması gerektiğine vurgu yapmıştı. Doğuş Derya ise Mungan ile aynı partide olduğunu ancak kendilerinin bu protokolün harfiyen uygulanması konusunda haberdar olmadıklarını dile getirdiği iletisinde Kaçak Bahis Siteleri Mungan’a hitaben, “Ya sen yanlış partidesin, ya ben!!!” ifadelerini kullandı. 

İşte Doğuş Derya’nın iletisi:
“Sen el altından mali protokolü harfiyen uygulama kurnazlığına mı yatıyorsun sayın Bakan? Bunlari "cagdas ve rasyonel akıl verenlerine" gore mi yapiyorsun? Bizim haberimiz yok cunku. Biz, sol bir partinin, emek yanlısı, federalist bir partinin insanlari olarak merak ediyoruz da? Hani kredi karti kullanmayi da tesvik etmeye calisiyorsun, hani merkez bankasinin ettigi kari da finans sektorune aktarmak istiyorsun...Hakkatten kimsin sen yahu? Daha dogrusu seni bakan yapan kim????? Ya sen yanlis partidesin ya da ben!!!! Yetti vallahi!”

Mungan’ın cevabı merak konusu
CTP-BG Lefkoşa milletvekili Doğuş Derya’nın bu sözlerinin ardından Maliye Bakanı Zeren Mungan’ın bu eleştirilere ne yanıt vereceği merak konusu haline geldi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473