banner564

Diyalog TV’ye övgü yağdı

Başbakan Kalyoncu “Diyalog, ülkemizin öncü medya kuruluşları arasında yerini almıştır”dedi

Diyalog TV’ye övgü yağdı
banner598
Diyalog TV’ye kutlama mesajları

Diyalog TV’nin birinci kuruluş yıldönümü münasebetiyle, Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a bir kutlama mesajı gönderen Başbakan Ömer Kalyoncu “Diyalog Medya, ülkemiz medyasının öncü kuruluşları arasında yerini almıştır”dedi.
   İçişleri Bakanı Asım Akansoy da Diyalog TV’nin çok kısa sürede çok önemli başarılara imza attığını belirterek, seviyeli yayınlarından taviz vermediğine dikkat çekti.
   İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bazı eski bakanlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri Diyalog TV’nin birinci yılını mesajlarla kutladı.   
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni
Diyalog Medya Grubu çatısı altında televizyon alanında yayıncılık görevini başarıyla yerine getiren Diyalog TV, kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği büyük atılımlarla ülkemiz medyasının öncü kuruluşları arasında yerini almıştır. Diyalog TV’nin 1. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta şahsınız olmak üzere, tüm kurum çalışanlarını yürekten kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Ömer Soyer Kalyoncu 
Başbakan
*******
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni

Kuruluşundan bu yana geçen bir yıl içinde; seviyeli televizyon yayıncılığından taviz vermeden, objektif ilkelerle yayıncılık anlayışını her geçen gün daha da ileriye taşıyan, haberleşme ve iletişim alanında yaşanan gelişmelere ayak uyduran, çok kısa sürede çok önemli başarılara imza atan Diyalog TV’nin 1. Kuruluş yıldönümü’nü şahsınızda kutlar, ilk günden bu yana yapılan doğru ve ilkeli habercilikte emeği geçen herkesi kutlar; uzun soluklu ve başarılı bir yayın hayatı dilerim.

Asım Akansoy
İçişleri ve Çalışma Bakanı

********
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni
Diyalog TV’nin birinci yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim. Bir yıl boyunca aldığı başarılarını nice yıllar sürdürmesi dileğiyle... Başta Reşat Akar olmak üzere tüm kurum çalışanları kutlarım… 
Kemal Dürüst
Milli Eğitim Bakanı

**********
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan Basın ve Medya Kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp, aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören birer sivil toplum örgütleridir. Siz değerli basın mensupları ise oldukça önemli olan toplumun bilgi edinme hakkını yerine getirirken kamu görevi yapan önemli toplumsal aktörelersiniz. Bundan bir yıl önce çıktığınız bu yolda, Kıbrıs Türk Toplumunun haklı sesiniz dünyaya duyurmak amacı ile kurulan DİYALOG TV’i geride dolu dolu 365 günü bırakmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
Sunat ATUN
Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı


Sayın Reşat AKAR
Genel Yayın Yönetmeni
Diyalog Tv 

Medyamızda çok sesliliğe önemli bir katkısı bulunan Diyalog TV'nin 1.Kuruluş Yıldönümü coşkusunu ve heyecanını sizlerle paylaşıyorum. Ülkemizde Radyo ve Televizyonlar var oldukça demokrasimiz ve dolasıyla varlığımız da artarak devam edecektir. Televizyonunuzun bugünlere gelmesinde emeği geçenleri tebrik ediyor, daha nice yıllar temenni ederken çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Saygılarımla 
Kutlu Evren 
Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanı



Sayın Reşat AKAR,
Diyalog Medya Grubu,
Genel Yayın Yönetmeni. 

KKTC’den yayın yaparak, dünya ile bizi buluşturmayı başaran televizyon yayıncılığımızın geldiği nokta takdire şayandır.  KKTC’yi daha da ileriye götürmek ve kamuoyunu sağlıklı bir şekilde bilgilendirmek adına gece-gündüz, bayram-seyran demeden çalışmak, siz basın emekçilerinin ne kadar kutsal bir görevi icra ettiğinizin bir göstergesidir. 

Bilinmelidir ki, başarılı bir ekip, ancak başarılı yöneticilerle olur. Bu duygu ve düşüncelerle; henüz bir yıl önce hayatımıza dahil olan ancak yaptığı yayınlarla başarılı işlere imza atan Diyalog TV’nin 1. Yaşını kutlar; sizin şahsınızda Diyalog TV’nin her kademesinde görev alan herkese selam ve sevgilerimi sunar, daha nice başarılı yayınlara imza atmanızı dilerim. 
Saygılarımla
Hasan SADIKOĞLU
İskele Belediye Başkanı



****
Her şeyden önce sizleri kutlarım. Diyalog TV gerçekten de yaşamımıza yeni bir ses kattı. Çoğulculuk ve çok seslilik her zaman iyidir. Değişik bir ses getirdi yaşamımıza. Zaman içinde bu sesin güçleneceğini düşünüyorum. Tabi son dönemlerde medyamızın tek sesliliğe doğru gidişi olduğunu bir suçlama olarak değil ama öyle bir izlenim var. Diyalog TV’nin bu yönde de değişik bir işlevi olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim. Daha nice nice yıllar dilerim sizlere…
İsmail Bozkurt 

******
Diyalog TV son derece davaya bağlı görüşlerle ortaya çıkan ve dengeli de giden bir TV. Ulusal davaya sahip çıkan bir TV olarak görüyorum. Özellikle son günlerdeki gündeme büyük katkıları olduğunu düşünüyorum.  Sizlere teşekkür de borçluyuz. Hem olumlu yaklaşım ve değerlendirmeleriniz için hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum.
Taner Etkin

******

Diyalog TV’nin birinci yaş gününü kutluyoruz. Hayırlı olsun inşallah. Önümüzdeki yıllarda diyalog TV’yi nice başarılarda görmek istiyoruz. Diyalog TV üreticinin sorunlarını aktardı. Bizlere çok yardımcı oldu. Yeni bir kanal olmasına rağmen çok güzel işler yaptı ve büyük katkılar sağladı. Diyalog TV’nin çalışanları başta Reşat Akar olmak üzere herkese teşekkür ederiz.
Mustafa Naimoğluları
Hayvan yetiştiricileri ve Üreticileri Birliği Başkanı

**********

Bu kadar kısa bir sürede büyük bir aşama büyük bir atılım yapıldı. Başta Reşat bey olmak üzere Besim beyi de tüm çalışanları da tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. 
Prof. Ata Atun


***********

Diyalog TV’nin birinci yıl münasebeti ile tebrik ediyorum sizleri. Çok büyük katkılar koyuyorsunuz ortaya. Demokrasinin geliştirilmesi açısından halkın haber alması açısından büyük katkılar koyuyorsunuz ortaya. Sayın yayın yönetmeni Reşat Akar beyi de çok ilgiyle izliyoruz. Çoğu zaman tekrarını da denk geliyorum onu da izliyorum. Daha iyi anlamak için. Çok yerinde tespitleri vardır ve tarafsızdır bizim için çok önemli bir durum bu.
Avukat Muhabbet Mevsimler:

*********
Kıbrıs Türk Ticaret Odası olarak çalışmalarınızda başarılar diler, başarılı bir yılı daha geride bırakmanızı temenni ederim. 
Fikri Toros:
Ticaret Odası Başkanı

**************
İlk başladığınız günde çok iyi bir başlangıç yapacağınızı söylemiştiniz. Bu br yıl içinde ilk gün verdiğiniz tüm sözleri tuttuğunuzun mutluluğunu bildirmek istiyorum. Sizleri tebrik ediyorum. Umarım ki bundan sonra uzun yıllar boyunca kalıcı bir kurum olarak devam edersiniz… 
Başak Tekerek

*******
KKTC vatandaşı olarak böyle güzel yayınların ve TV’lerin her zaman doğru ilkeli olarak insanlara yönlendirmesi açısından tebrik ederim. İnşallah her zaman böyle doğru ilkeli yayınlarınız devam eder. İnşallah daha güzel imzalar atarsınız. 
Barış Tilki

*******
Uzun mutlu yıllar diliyorum… Bir yılda bu başarı KKTC’de tarihe geçer. İngiltere’nin de kalbi oldunuz. 
Metin Maraşalı


****
Canlı yayınlarınız, dünyadan haberleriniz, sabah programınız harika başarılarınızın devamını dileriz.
Vedat Özkarayel:

*************
Önemli olan süre değil, o sürede insanlara ne kattığınızdır. Birinci yılda bu kadar çok şey kattıysanız, darısı diğer yıllara. Her sabah yorum yapacak kadar çok takip ediyorum sizi, bu doğru ve tarafsız olmanızdan kaynaklanıyor. Siz hiç değişmeyin. 
Kaya Dikkaya

*************
Daha nice yıllara... İnşallah baston kullandığım zaman bile bastonun ucuyla sizin kanalı açacağım seyretmek için. İlk zamanlar diyalog TV ye baktığım zaman yemin ederim bir Kıbrıs kanalının olduğuna inanmadım.. bir kaç gün sonra anlamıştım.. O kadar kaliteli ,akıcı ve samimi sohbetlerin bir Kıbrıs kanalında olduğuna gerçekten ihtimal vermemiştim .. Sonra bizim kanalımız olduğunu öğrenince hem gurur duydum hem abone oldum sonuna kadar Her kanaldan iddialı ve de modern ,devlet televizyonundan geleceği daha parlak bir kanal diyalog TV.. Ekranın altından gecen haberleri annemle beraber okumaya bayılıyorum... Diğer kanallardan alamadığımız haberleri sadece bu alt yazılardan bile alabiliyoruz... Sıkılmıştık artık KKTC de her Kıbrıs kanalını açtığımızda 2 kişinin kamera karşısına oturup kameranın açısı 2 milim bile kımıldamadan 2 -3 saat sıkıcı programlarından.. Bence öncü bir kanal diğer kanallara örnek olacağından da eminim. Ve de eminim ki bu kanal daha bir çok ilklere ve de yeni programlara açık ... Karne verseydim size ben; SAMİMİYET. =10 ANLAŞILABİLİR =10 GÖRÜNTÜ =10 BİLGİ KALİTE =10 TARAFSIZLIK =10 Yani karneniz pek iyi olurdu... 
Asam Yaban

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473