banner564

Doktor raporu bekleniyor

Babasını 7 ay arayla ikinci kez yaralayan Raif Korçin’nin akıl sağlığı kontrol edilecek

Doktor raporu bekleniyor
banner598

 Suna ERDEN
Lefkoşa’da 2018 yılı Temmuz ayında meyve oyacağı ile babasını yaralayan ve geçtiğimiz Cuma günü bu kez bıçakla Kemal Korçin’e saldıran Raif Korçin, ek dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
İlk seferinde babasını odasında uyurken, ikinci de duş aldığı sırada saldıran zanlının akıl sağlığının kontrol edileceği belirtildi.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Lefkoşa'da Kızılay bölgesindeki yaşanan olayda, Raif Korçin’in 18 santim uzunluğundaki bıçak ile duş almakta olan babası Kemal Korçin'e saldırdığını söyledi. 
Polis, zanlının bıçağı Kemal Korçin’in sağ omuz ön yüzüne ve ardından göğsüne batırıp ağır yaralanmasına neden olduktan sonra, bıçağın ucu kırılması üzerine, bu kez yüzüne gelişi güzel yumruk vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp ettiğini belirtti.
Polis, Kemal Korçin’nin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk yardım tedavisine müteakip göğüs servisinde müşahede altına alındığını ve tedavisinin halen devam ettiğini mahkemeye aktardı. 

İki gün daha tutuklu kalacak
Raif Korçin’nin aynı gün mahkeme emri gereği tutuklandığını ve olayda kullanılan bıçağın emare olarak alındığını kaydeden polis, zanlının Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde akıl sağlığına ilişkin muayenelerinin devam ettiğini belirtti. Polis, zanlının iki gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473