banner564

Durumları ciddi

Bu sabahın erken saatlerinde Gazimağusa yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında Ahmet Erdinç ve Şahin Höner ağır yaralandı

Durumları ciddi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, bu sabahın erken saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında, HM 377 plakalı araçta bulunan 29 yaşındaki Ahmet Erdinç ile 35 yaşındaki Şahin Höner ağır yaralandı.
Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu gerçekleştiği öğrenilen kazada kontrolü kaybedilen araç önce orta refüjü aşarak karşı şeride geçti, ardından ise 200 metre savrularak durabildi.
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 00.20 sıralarında, Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde arıtma tesisleri yakınlarında meydana geldi.  Yönetimindeki HM 377 plakalı araç ile Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine doğru seyreden Ahmet Erdinç, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracıyla önce orta refüjü aşıp karşı şeride geçti ardından da araç yol içerisinde 200 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Hayati tehlikeleri var
Kaza sonucunda araç sürücüsü 29 yaşındaki Ahmet Erdinç ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 35 yaşındaki Şahin Höner, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden, hastanede gerekli tetkikleri yapılan kazazedelerin sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgilim soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474