banner564

Durumu kritik

Yeniboğaziçi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Yağmur Karip adlı 29 yaşındaki hamile kadın ağır yaralandı

Durumu kritik
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki Yağmur Karip ağır yaralandı. Hamile olan Karip’in beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu açıklanırken, karnındaki bebeğin durumunun iyi olduğu bildirildi.
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 11:00 sıralarında Yeniboğaziçi köy dahilinde meydana geldi. Yönetimindeki RB 729 plakalı araç ile Yeniboğaziçi’nden, Gazimağusa-İskele anayolu istikametine doğru seyreden Meryem Arıkan (50), Buğra Ticaret isimli işletme yakınlarındaki kavşağa geldiği sırada, U dönüşü yaparken, arkasından gelmekte olan Yağmur Karip yönetimindeki LL 680 plakalı araç ile çarpıştı. LL 680 plakalı araç çarpışmanın etkisi ile savrularak, yolun solunda bulunan inşaatın setini yıkarak durabildi.
Yoğun bakıma alındı
Kaza sonucu LL 680 plakalı aracın sürücüsü Yağmur Karip, ağır yaralanarak, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karip’in beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. Hamile olan Karip’in, bebeğinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474