banner564

Eczacılar Birliğinin Genel Kurulu yapıldı

Eczacılar Birliğinin  Genel Kurulu yapıldı
banner598
Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Olağan Genel Kurul toplantısı’nda ilk olarak divan oluşturuldu. KTEB Başkan Cevher Cem Süzal, Olağan Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, Birliğin köklü geçmişini korumak için birlikteliğin önemine değindi.
Süzal, eczacıların halka en iyi hizmet sunmayı amaçladığını vurgulayarak, “bunun için de rekabet ortamı içinde olamayız” dedi.
Süzal, konuşmasında eczacıların sıkıntıları ile ilgili bilgi de verdi. En büyük sıkıntılarının eczaneler arası mesafe olduğunu kaydeden Süzal, “Tadilat yapmak istediğimiz birlik yasamıza adli eczacılık sınavı haricinde ciddi bir sınav koymak istedik. Ancak bu isteğimiz kabul edilmedi. Ne yazık ki bütün ısraraımıza rağmen mesafe konusunda istediğimiz yaklaşımı almadık” dedi.
Süzal, Birliğin yaptığ çalışmalar ilgili de bilgi verdi. Genel Kurul’da daha sonra, birliğin iki yıllık bilançosu ile gelecek dönem bütçesi ve denetleme kurulu raporu sunuldu.
Mali raporun aklanmasının ardından ise seçime geçildi. Seçimde, Birliğin yeni yönetimiyle, denetim ve onur kurulları belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474