banner564

Eğitim projeleri anlatıldı

TDP Girne milletvekili adayları, Alsancak ile Lapta'daki ilk ve orta eğitim okullarını ziyaret etti

Eğitim projeleri anlatıldı
banner598

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Girne milletvekili adayları, Girne bölgesinde Alsancak ve Lapta'daki ilk ve orta eğitim okullarını ziyaret etti.

Sırasıyla Alsancak İlkokulu, Alsancak Anaokulu, Lapta Yavuzlar Lisesi, Lapta İlkokulu ve Lapta Anaokulu’na gerçekleştirilen ziyaretlerde eğitim sistemine yönelik yaşanan sıkıntılarla TDP'nin eğitimde planlama, yürütme ve güçlendirme ile hayata geçireceği vizyonu hakkında bilgiler verildi, öğretmenlerin soruları yanıtlandı.
TDP Milletvekili Zeki Çeler, ülkede, sağlık, trafik, ekonomi, turizm, gençlik, çevre ve eğitimde yıllardır yaşanan sorunların farkında olduklarını kaydederek, tüm bunlarla ilgili olarak kalıcı çözümler üretilemediğini, dahası yapısal sorunların arttığını belirtti.
2013 yılında kurulan 3 aylık geçiş hükümetinde görev yapan TDP’li bakanların, özelikle eğitim ve turizmde, çok kısıtlı zaman diliminde toplumun aklında ve yüreğinde iz bırakan karar ve uygulamalara imza attıklarını belirten Çeler, ayrıca devlet kaynaklarının ve kamu kaynaklarının pervasızca harcamak yerine, eğitime daha çok yarar sağlayacak alanlarda kullanıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474