banner564

“Bu maçın önemi çok”

Hascan Kızmaz, “Bana kucak açan Gençlik Gücü’ne karşı sorumluluklarım var” dedi

“Bu maçın önemi çok”
banner598
Geçtiğimiz sezon yaşanan tartışmalar nedeniyle devre arası ayrılmak zorunda kaldığı Yenicami’ye karşı oynayacak olan Hascan Kızmaz, “Bu maç benim için önemli” dedi.
Amcası Uğur Sönmez gibi kendisinin doğuştan Yenicamili olduğunu ve 5 sezon forma giydiği bu takımda iki de şampiyonluk tattığını anımsatan Hascan Kızmaz, “Eski bir Yenicami futbolcusuyum. Ancak şu anda, bana en kötü günümde sahip çıkan Gençlik Gücü kulübünün formasını giymekteyim. Bu nedenle kimse kusura bakmasın, yarın akşam oynanacak olan karşılaşmada en iyi futbolumu oynayacağım” şeklinde konuştu.

Yenicami iyi takım
Geçtiğimiz hafta oynanan Lefkoşa derbisi karşılaşmasında Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ettiklerini, bu hafta yine bir Lefkoşa derbisi karşılaşmasında YAK ile karşı karşıya geleceklerini belirten Kızmaz, “Yenicami iyi bir takım. Biz de gücümüzü biliyoruz. Ona göre çıkıp oynayacağız. Bu karşılaşmada alacağımız galibiyetle, Çetinkaya galibiyetini taçlandırmak istiyoruz. Eğer bu hedefimize ulaşırsak, geride kalan karşılaşmalarımıza daha mutlu çıkacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474