banner564

Ek ödemeler kalktı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in faturalı hat müşterileri Türkiye’deki mobil operatörleri ‘yurt içi’ gibi arayabilecek

Ek ödemeler kalktı
banner598
   Faturalı Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin bundan böyle hiçbir ek ödeme yapmadan, Türkiye’deki mobil operatörleri ‘yurt içi’ gibi arayabilecekleri açıklandı.
   Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, bu yeni açılımın özünde toplumsal fayda olduğunu belirterek “istiyoruz ki, Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler sevdikleriyle çok daha keyifli iletişim imkânına sahip olabilsin, Türkiye’deki sevdikleri de Turkcell paketleri ile onları arayabilsin, iş insanlarımız bu fayda ile maliyetlerini düşürsün, kârını artırsın” dedi.
   Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni açılımını paylaştığı basın toplantısı dün Lefkoşa’da Merit Otel‘de yapıldı. Büyük katılımla gerçekleşen basın toplantısında, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, Turkcell’in mobil iletişim alanındaki yeni faydalarını anlattı.
   Genel Müdür Aybars Karaatmaca, Turkcell ailesi olarak iletişimde yeni bir dönemin ilk adımını attıklarını belirterek, "Bu bir lansman değil yeni bir açılım ve odağında toplumsal fayda var. Her bir Kuzey Kıbrıs Turkcell’linin sevdikleriyle çok dahahesaplı, çok daha avantajlı iletişimi için Turkcell
farkını ortaya koyuyoruz" şeklinde konuştu. Aybars Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs ile Türkiye arasındaki mesafeleri kaldırdıklarına dikkat çekti.

Yurt içini arar gibi
   Lefkoşa’dan İzmir’e, Girne’den İstanbul’a, Gazimağusa’dan Ankara’ya, Güzelyurt’tan Trabzon’a mesafelerin ortadan kalktığı büyük bir aile yarattıklarını anlatan Aybars Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
   "Tüm ülkeye müjdemiz şudur ki; bundan böyle Türkiye'deki sevdiklerimizi aynı Lefkoşa'daki bir dostumuzu arar gibi, Karpaz'daki öğretmenimizle sohbet eder gibi, Yeşilırmak'taki çilek üreticisi ile konuşur gibi, Alsancak'ta Akdeniz'in güzelliğini yaşayan bir arkadaşımıza ‘merhaba’ der gibi sesleneceğiz."

Hangi paketleri kapsıyor?
   Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından düzenlenen basın toplantısında şebeke içi ve yurtiçi dakika faydası sunan ve Türkiye GSM aramalarının dahil olacağı faturalı paketler de açıklandı:

Bireyselde:
- Her Yöne Paketler
- Gold Mini & Gold &
Platinum
- Kamu 300/500
- Kuzey Kıbrıs Turkcell
yönüne olan Gold Paketler
Kurumsalda:
- Gold Mini & Gold &
Platinum
- Kamu 300/500
- Kuzey Kıbrıs Turkcell
yönüne olan Gold Paketler

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473