banner564

Mohamamad İghnaim dehşet saçtı

Başka şahsın kiraladığı aracı kaçıran Nijerya uyruklu öğrenci kontrolsüz şekilde anayola çıkınca kaza yaptı

Mohamamad İghnaim dehşet saçtı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

  Gazimağusa’da dün aksiyon film sahnelerini aratmayan bir olay meydana geldi. Mohamamad İghnaim isimli Nijerya uyruklu öğrencinin kiraladığı ZMK 041 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Abdullahi Shehu El Yakup, İghnaim’in araçtan inip bir mağazaya girmesini fırsat bilerek, Sydney İfanyi İnesya isimli başka bir Nijeryalıyı alıp kayıplara karıştı.
   Bahriyeli sokaktan Salamis yoluna süratle ve dikkatsiz şekilde giren Abdullahi Shehu El Yakup’un yönetimindeki kiralık araç anayol üzerinde seyir halinde olan Hüseyin Sarı yönetimindeki FP 476 plakalı aracın sol ön kısmına çarptı. 
   Kaza sonrası kiralık araç yol kenarıona savrulurken, araç içerisinde bulunan Nijerya uyruklu öğrenciler koşarak kaza yerinden uzaklaştı. Ancak polis kısa sürede kaza yerinden kaçan Abdullahi Shehu El Yakup ve Sydney İfanyi İnesya ile aracı kiralayan Mohammad İghnaim’i tespit ederek göz altına aldı. 
   Kaza sonrası yaralanan olmazken, ehliyetsiz, sigortasız bir şekilde ve mal sahibinden izinsiz araç kullanan Abdullahi Shehu El Yakup tutuklandı. Zanlının bugün mahkeme huzuruna çıkarılması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474