banner564

Ercan’da kovalamaca

Narkotik köpeğe yakalanan Gökhan Ayan, cebindeki uyuşturucuyu çöpe atmak için tuvalete koştu, ama başaramadı

Ercan’da kovalamaca
banner598
Melin DOBRAN

Gökhan Ayan isimli şahıs, üzerindeki uyuşturucu madde ile Kuzey Kıbrıs2a tatile gelince Ercan Havalimanı’nda, narkotik dedektör köpek Cİndy’yetakıldı.
Cindy’nin tepki vermesi üzerine paniğe kapılan zanlı polise yakalanmamak için tuvalete gitti ve üzerindeki uyuşturucu maddeleri çöpe atmaya kalkıştı. Ancak amacına ulaşamayan zanlı uyuşturuculardan kurtulmak isterken suçüstü yakalandı. Hintkeneviri türü uyuşturucu ile uyuşturucu haplarla yakalanan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada önceki gün saat 13.00 sıralarında KKTC’ye giriş yapan zanlının Narkotik polisinin Ercan Havalimanı’nda köpek eşliğinde kontrol yaptığını görünce üzerindeki uyuşturucu maddeleri tuvaletteki çöp kutusuna atmak isterken suçüstü yakalandığı belirtildi. Polis, zanlının atmaya çalıştığı maddelerin bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde içeren yedi adet hap olduğunu açıkladı. Zanlının gözaltına alındığını, hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek bir gün süre ile tutuklama talep etti.
Mahkeme zanlının ilk etapta bir gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474