banner564

Eroğlu, Günsel ailesini kutladı

Yakın Doğu Bankası’nın Dikilitaş Şubesi’nin açılışında konuşan Eroğlu, ülkenin en önemli ihtiyacının yatırım olduğuna vurgu yaptı

Eroğlu, Günsel ailesini kutladı
banner598
Yakın Doğu Bankası’nın Dikilitaş Şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da katıldığı açılışta, bazı milletvekilleri, YDÜ yetkilileri ve YDÜ çalışanları hazır bulundu. Açılışta, sırasıyla, YDÜ Bankası Genel Müdürü Selami Kaçamak, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptı.
YDÜ Bankası genel Müdürü Selami Kaçamak, Kıbrıs’ın tarihi coğrafi ve kültürel merkezinin her zaman Lefkoşa olduğunu, Lefkoşa’nın merkezinin ise Sarayönü olduğunu vurgulayarak, Dikilitaş şubesiyle Kıbrıs’ın merkezine yerleşmekten heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Günsel: Amacımız en üst düzeyde hizmet
YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel ise, YDÜ Bank’ın, ülke ekonomisine yön veren önemli bir kurum olduğunu kaydederek, YDÜ ailesi olarak tüm kurumlarıyla Kıbrıs Türk halkının yanında olmak için çeşitli faaliyetler yaptıklarını söyleyerek örnekler verdi.
Dikilitaş’ta açtıkları yeni şubeyle en yüksek seviyede hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden Günsel, bankanın yarattığı hareketliliğin bölgenin gelişmesine de katkı koyacağını belirtti.

Eroğlu: Yatırımlarıyla ülkeye güzellik kattı
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ise, geçmişini bildiği bu binanın YDÜ ailesinin mükemmel restorasyonuyla güzel bir yatırım alanına dönüştürülmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.
Eroğlu, Yakın Doğu’nun farklı yatırımlarıyla ülkeye güzellik kattıklarını kaydederek, YDÜ’nün nasıl kurulduğunu anımsadığını ve yıllar içerisinde sağladıkları başarıları yakından gözlemlediklerini söyledi. KKTC’nin en büyük ihtiyacının yatırım olduğuna işaret eden Eroğlu, yatırımın istihdam bunun da ekonominin büyümesi demek olduğunu vurguladı. KKTC ekonomisinin güçlenmesi için başta hükümetler olmak üzere herkese düşen görevler olduğunu belirten Eroğlu, hükümetin görevlerinden bir tanesinin de yatırımın ve yatırımcının önü açmak olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473