banner564

Otopsi sonucu çıktı

Atilla Eyice’ye çarparak ölmesine neden olan Mehmet Reis iki gün tutuklu kalacak

Otopsi sonucu çıktı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   
   Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde önceki akşam 65 yaşındaki Atilla Eyice’ye çarparak ölmesine    neden olan Mehmet Reis iki gün tutuklu kalacak.
    Mahkemeye meseleyi aktaran Trafik Şubesi’nde görevli polis müfettiş muavini Mustafa Özkantürk, zanlının 15 Aralık 2014 saat 19.00 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa anayolu’nun 2-3 kilometreleri arasında, KS 983 plakalı aracı ile seyir halindeyken dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucunda yolun sağında soluna geçmeye çalışan 65 yaşındaki Atilla Eyice’ye çarparak ölümüne sebebiyet verdiğini söyledi. 
   Soruşturmanın devam ettiğini söyleyen Özkantürk, alınacak olan ifadelerin olduğunu belirterek zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.
   Öte yandan Atilla Eyice’ye dün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Adli Tıp Uzmanı DR İdris Deniz tarafından otopsi yapıldı. Otopsi sonucunda Eyice’nin trafik kazası sonucunda oluşması mümkün kafa göğüs ve karın travması sonucu oluşan çoklu kaburga kırıkları, kafa kemiği kırığı, iç organ yaralanması ve iç kanama nedeni ile öldüğü belirlendi.  
    Ayrıca otopside Eyice’nin vücudunda araç çarpması dışında üzerinden araç lastüğü geçişini gösterecek bulgular tespit edilmedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474