banner564

Ev yerine hapse gitti

Evli ve bir çocuk babası olan Ercüment Aycan, kefalat şartlarını yerine getiremedi

Ev yerine hapse gitti
banner598
 

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa Narkotik Şube ekipleri tarafından 14 Ocak günü ev ve aracında yapılan aramalarda 13 gram 162 mg “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunan Ercüment Aycan dün çıkarıldığı Gazimağusa Kaza Mahkemesi tarafından teminata bağlanarak serbest bırakıldı. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi.

 

Uygun teminat istendi

Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlının ev ve aracında 14 Ocak günü Supertotobet yapılan aramalardan 13 gr 162 mg “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anımsattı. Zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın tamamlandığını aktaran Özdesoy, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu söyleterek uygun bir teminat ile serbest bırakılmasını talep etti. Zanlı avukatı zanlının geçindirmekle yükümlü olduğu eşi ve 6 yaşında bir kızı olduğunu söyleyerek mahkemenin zanlıyı makul bir teminata bağlamasını talep etti.

 

Kefaleti yatıramadı

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ve K.K.T.C vatandaşı muteber 2 kişinin 50’ şer bin TL’ lik kefaleti şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen Ercüment ayçan hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2014, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473