banner564

Evli ve 3 çocuk sahibi

Girne’de tesadüfen önünden geçtiği evde genç kızın iç çamaşırı ile oturduğunu gören Gökhan Çekiç pencereden içeri daldı

Evli ve 3 çocuk sahibi
banner598

Suna ERDEN
Girne’de bir eve pencereden girip, bir süre içeride kaldıktan sonra yine aynı yerden çıkış yapıp kaçarken fark edilen 45 yaşındaki Gökhan Çekiç’in niyetinin hırsızlık değil, başka bir şey olduğu ortaya çıktı.
İddiaya göre zanlı, İskenderun Caddesi üzerindeki evin önünden geçerken, pencereden iç çamaşırı ile gezen bir kızı gördü. Bir süre evi dikizleyen zanlı, daha sonra pencereden içeri girdi.
Bir şey çalmayan zanlı, yine aynı pencereden atlayıp kaçarken ev sahibi tarafından fark edildi.
Olayın polise bildirilmesi üzerine çevre güvenlik kameraları incelemeye alındı.
Eşkâli belirlenen zanlı, birkaç saat sonra bir araba yıkama şirketinde tespit edilerek gözaltına alındı.
Sorgulanan zanlı evde iç çamaşırıyla gezen bir kız gördüğünü, bu nedenle pencereden içeri girdiğini itiraf etti.

Neden girdiğini itiraf etti
Zanlı Çekiç, dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, zanlının 18 Ağustos saat 12.50 sıralarında, İskenderun Caddesi üzerinde bir eve pencereden girdiğini, bir şey çalmadan aynı yerden çıkış yaptığı esnada apartman sakini tarafından görüldüğünü ifade etti.
Olay yerinde yapılan soruşturmada ve bir işyerinden alınan kamera görüntülerinden zanlının eşkâlinin belirlendiğini kaydeden polis, birkaç saat sonra bir araba yıkama şirketinde görülerek olay yerinde hazırda bulunan polis ekibi tarafından gözaltına alındığını söyledi.
Polis memuru, tutuklanan zanlının ifadesinde, içeride daha önce iç çamaşırıyla gezen bir kız görmesi üzerine eve girdiğini itiraf ettiğini belirtti.
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, ülkeye 30 günlük vize ile geldiğini, evli ve 3 çocuk babası olduğunu kaydeden polis, teminat talep etti. Mahkeme zanlıyı 20 günü aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474