banner564

Fuara özel kampanyalar 

23 Haziran’a kadar KKTC’den 115, Türkiye’den 36 katılımcı firma, ürün ve hizmetlerini tanıtacak

Fuara özel kampanyalar 
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Yerli ve ithal ürünlerin tanıtımının yapılacağı “43. KKTC Uluslararası Fuarı”, önceki gün düzenlenen törenle açıldı. 23 Haziran’a kadar sürecek Fuarda KKTC’den 115, Türkiye’den 36 katılımcı firma veya kuruluş, ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Lefkoşa’da Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’nda yer alan fuarın açılışına, Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Başbakan Ersin Tatar, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, bazı bakanlar, milletvekilleri ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Açılışta; Teberrüken Uluçay, Ersin Tatar ve Hasan Taçoy birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek fuarın açılışı yapıldı. 
Fuarda ürünlerini tanıtan firma yetkilileri, ortak hedeflerinin yerli üretimin desteklenmesi ve tanıtılması olduğunu belirtti. Diyalog’a konuşan firma yetkilileri, fuara özel kampanyalar hazırladıklarını ve birçok ürünü 23 Haziran gününe kadar cazip fiyatlarla vatandaşa sunacaklarını söyledi. Diyalog’a konuşan firma yetkilileri şunları belirtti:

Ekrem Güneş (Ekrem Güneş Solar Sistemleri Direktörü)
“Fuara katılma amacımız halkımıza uygun fiyat ve kaliteli ürünlerin tanıtılmasıdır. Piyasada yanlış bilgiler dolaştığı için güneş solar sistemlerimiz hakkında halkımıza doğru bilgileri sunuyoruz. Fuara özel kampanyalarımız var. Fuarda görüştüğümüz ve kaydını yaptığımız müşterilerimize 5 KW’lık sistemi fuara özel fiyatla 6 Bin Euro’ya sunduk. Fuarın tüm halkımıza ve üreticiye hayırlı olmasını diliyorum. Bol güneşli güzel günler diliyorum.”

Onur Dağyaran (Dağyaran Otomotiv Direktörü)
“Fuarda KKTC halkına ürünlerimizin sunum ve tanıtımlarını yapıyoruz. Japon araçlarının her türlü yedek parçanın satışını yapıyoruz. Bu yıl ürün yelpazemize Mannol marka makine yağını bünyemize kattık. Tüm halkımızı fuara katılarak yerli üretim ve esnafının ürünleri ile tanışarak yerinde bilgi almaya davet ediyoruz.”

Necmi Sıddık (Kumsal Emlak Direktörü)
“Fuarda biz de emlak şirketimizin tanıtımını yapıyoruz. Fuara özel kampanyalar yaptık. Fuar süresinde bir uzatma yaptılar ve bu yıl katılımın geçtiğimiz yıla oranla daha fazla olacağını düşünüyoruz. Bizim fuara özel kampanyalarımız Dikmen’de 41.900 STG olan 80 metrekare dairelerimizi 36. 900 STG olarak fuara özel fiyatını belirledik. Bir diğer kampanyamız Gönyeli’de 50 Bin STG olan dairelerimizi fuara özel 45 bin STG olarak belirledik. Fuarda yapılacak görüşmede kampanya fiyatlarından yararlanılabilir. Tüm halkımızı Fuara bekliyoruz. Birebir burada şirket direktörleri ile görüşebilirler. Fuarın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Nezih Onalt (Hasan Onalt Şirket Direktörü)
“Boya, yapı kimyasalları ve demir çelik ürünlerimizi fuarda halkımıza tanıtıyoruz. Ada genelinde 210 bayimizle halkımıza hizmet veriyoruz. Geniş ürün yelpazemizi halkımıza sunarak onlara ürün kalitelerimizden bahsederek onlara ürünleri sunuyoruz. Fuara özel kampanyalarımız var. Fuarda görüştüğümüz vatandaşlarımıza tüm ürünlerimizde yüzde 15 indirim kampanyası yaptık. Halkımızın yerli ürünlere güvenerek yerli ürünleri desteklemelerini istiyoruz.”

Mehmet Çıldır (Gülenay Şirketler Grubu Direktörü)
“Gülenay Şirketler Gurubu olarak bizler de yan kuruluşumuz olan Royal Boya ve Kıbrıs Yapı Kimyasalları olarak fuarda halkımıza ürünlerimizi tanıtıyoruz. Tüm halkımızı Fuar alanına davet ederek ülkede üretilen ürünleri gelip yerinde görüp tanımalarını istiyoruz. Tüm ürünlerimizde fuarda görüştüğümüz müşterilerimize yüzde 30 indirim kampanyası yapılacak. Tüm halkımızı fuara davet ediyor fuarın hayırlı olmasını diliyorum.”

Nurettin Çırakoğlu (Özel Güvenlik Sistemleri Direktörü )
“Şirketimizi 1995 yılında kurduk ve halkımıza güvenlik hizmeti sunuyoruz. Kıbrıs’ın ilk kurulan güvenlik şirketiyiz. Fiziki güvenlik ağırlıklı hizmet veriyoruz. Bunun yanında güvenlik kamera ve alarm sistemlerimizle fuarda bulunuyoruz. Tüm halkımızı fuara davet ediyoruz ve yerli firmalarla yerli üretimleri burada görmelerini bekliyoruz. Fuarın tüm halkımıza ve firmalara hayırlı olmasını diliyorum.”

Sacide Bayuk (Suitex Satış Temsilcisi) 
“Fuarda bizler de Suitex olarak ana bayiliğini yaptığımız Samsung ürünlerinin tanıtımını yapıyoruz. Fuara özel kampanyalarımız var ve bu kampanyalardan halkımızın yararlanması adına fuara gelerek stantlarımızı ziyaret etmeleri gerekiyor. Fuardan yapılacak görüşmelerde kampanyadan yararlanabilecekler. Fuarın herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

İlkin Kalıpçıoğlu (Pekur Ltd Genel Müdürü)
“Birçok kez katıldığımız fuara bu yıl yine katıldık. Her yıl yangınla mücadele ve güvenlik sektöründe yeni ürünleri bünyemize katıyoruz. Fuar süresince indirimler yapıyoruz. Standımızı ziyaret edenlere yüzde 20’ye yakın indirimler yapacağız. Yapılan kampanyalar ve ülkede neler olduğunu görebilmeleri adına tüm halkımızı fuara davet ediyoruz.”

Nidai Köse (Köse Elektronik Şirketi Direktörü)
“Köse Elektronik olarak biz de fuarda ürünlerimizi tanıtıyoruz. Avrupa’ya girmeyen ürünlerimizin burada tanıtımını yapıyoruz. Fuara özel kampanyalarımız vardır ve ürünlerimizde yüzde 30 fuar indirimi yaptık. Halkımızın benzin ve mazotlu araç yerine elektrikli araçların kullanımına yöneltmek için tanıtımlar yapıyoruz tüm halkımızı ülkede var olan ürünleri görmeleri adına Fuar alanına davet ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474