banner564

Furkan’a sevinemedi

Bebeğini sezeryanla dünyaya getiren 38 yaşındaki Elçin Kuruoğlu, doğumdan 2 gün sonra aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi

Furkan’a sevinemedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün sabah saatlerinde henüz 38 yaşında genç bir annenin beklenmedik şekilde yaşama veda etmesi tüm bölgede büyük üzüntü yarattı. Elde edilen bilgilere göre Elçin Kuruoğlu isimli genç kadın, 3 gün önce “Başman” isimli doğum kliniğinde sezeryan ile Furkan Emin isimli erkek bebeği dünyaya getirdi. Kuruoğlu doğumdan 2 gün sonra, dün sabah saat 11.30 sıralarında aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi.
Kuruoğlu: Hiç birşeyi yoktu
    Diyalog muhabirinin sorularını yanıtlayan Elçin Kuruoğlu’nun acılı eşi, İsmail Kuruoğlu, eşinin herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığını belirterek, “herşey normaldi, sağlığı yerindeydi, 2 gün öne doğum yapmıştı, bugün hemşire kendisini yürüttüğü esnada aniden yere yığılmış. Haberi alır almaz kliniğe koştum. Ancak ben gitmeden 10 dakika önce hastaneye sevk etmişler. Çok üzgünüm” şeklinde konuştu. Kuruoğlu, şikayetçi olup olmayacağı yönündeki soruya ise otopsi yapılacağını ve ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından ne yapacağına karar vereceğini söyledi.
Polis inceleme yaptı
    Talihsiz ölüm olayının ardından Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olayın gerçekleştiği kliniğe giderek incelemelerde bulundu ve bazı eşyaları emare olarak aldı.
Beklenmedik bir durumdu
    Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre klinik yetkililerinin de gerçekleşen ölüm olayı karşısında şok oldukları öğrenildi. Bir klinik yetkilisinin, “Daha önce kanserli bir hastayı doğuma aldık, onda böyle bir şey öngörebiliyorduk, ancak bu hastamızda böyle bir şeyi asla beklemiyorduk” dediği ileri sürüldü.
Geride 3 öksüz bıraktı
    Geçitkale köyünde dünyaya gelen ve İsmail Kuruoğlu ile evlendikten sonra Gazimağusa’ya yerleşen talihsiz kadından geriye, eşi ve Furkan Emin’den önceki 2 evladı ile birlikte mesut günlerinde çektirdiği aile fotoğrafı kaldı. 
Bugün defnedilecek
   Talihsiz genç kadının, bugün öğle namazına müteakip, Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Gazimağusa Kabristanlığı’nda defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturmasının da devam ettiği bildirildi.
    Foto: Talihsiz anne bu doğum kliniğinde fenalaştı, polis klinikte inceleme yaptı, polis emraleri topladı, talihsiz  anne Elçin Kuruoğlu eşi ve 2 evladı ile birlikte.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474