banner564

‘Olan oldu’

Tartışma sırasında akrabasını keserle yargıladığı ileri sürülen Mehmet Reşit Çolak, sonradan özür diledi:

‘Olan oldu’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gece, iki akraba arasında çıkan tartışma sonucu, Mehmet Kahraman’ı keser ile yaraladığı ileri sürülen Mehmet Reşit Çolak, çıkarıldığı mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldı.
Adli Şube’de görevli polis memuru Kemal Onbaşı, mahkemeye meseleyi aktardı. Onbaşı, 21 Kasım 2017 tarihinde, Gazimağusa’da, Ali İhsan isimli sokakta, yol ortasında, Mehmet Kahraman ile tartışan zanlı Mehmet Reşit Çolak’ın, tasarrufunda bulundurduğu 49 santim uzunluğundaki ahşap saplı keseri, adı edilenin yüzüne fırlatarak yaraladığını söyledi.  Zanlının suçunu kabul ettiğini belirten Onbaşı, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
“Olan oldu, özür dilerim”
    Mahkemede söz alan zanlı, “bir anlık öfke ile olan oldu, çok özür dilerim” diyerek, pişmanlığını dile getirdi. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, 30’ar bin TL şahsi kefaleti ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.
Foto: Mehmet Reşit Çolak.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474