banner564

‘Genç yuva’ karardı

Kadın sürücü Oya Göz’ün, motosiklete çarpması sonucunda 27 yaşındaki Cuma Mağusalı hayatını kaybetti

‘Genç yuva’ karardı
banner598
Çiğdem AYDIN 
   Cuma Mağusalı; henüz 27 yaşında, hayat dolu bir gencimizdi... İki yıl önce hayatını çok sevdiği Şerife ile birleştiren Cuma Mağusalı, dün beklenmedik bir şekilde sevenlerine veda etti.
   Dikkatsizce yola çıktığı belirtilen kadın sürücü Oya Göz’ün, motosikleti ile seyir halinde olan Cuma Mağusalı’ya çarpması sonrasında meydana gelen kaza ölümle sonuçlandı. Cuma Mağusalı, ağır yaralı vaziyette götürüldüğü Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde 45 dakika süreyle verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kazaya sebebiyet veren 47 yaşındaki Oya Göz ise polis tarafından göz altına alındı.

Kaza nasıl oldu?
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, iki araç ve bir motosikletin karıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza dün saat 14.15’te Oya Göz’ün (K-47) kullandığı  HC 735 plakalı araç ile Gönyeli’de Defne Sokak üzerinden Belediye Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapması sonucunda, o esnada bulvar üzerinde Lefkoşa istikametinden Gönyeli’ye doğru MD 014 plakalı motoru ile gitmekte olan  Cuma Mağusalı’ya (E-27) çarpması ve çarpma sonucunda savrulan motosikletin, o sırada Gönyeli’den Lefkoşa’ya doğru gelmekte olan Süleyman Yılmaz (E-49) yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüzyüze çarpışması sonucu meydana geldi.

Yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı
Kazada ağır yaralanan Cuma Mağusalı, ambulansla kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç 45 dakikalık yaşam mücadelesini kaybetti. 

İki yıl önce evlenmişti…
Çevresinde sevilen ve hayat dolu kişiliği tanınan Cuma Mağusalı iki yıl önce Şerife  Çaluda ile hayatını birleştirmişti. Mağusalı’nın ölüm haberiyle sarsılan eşi Şerife Mağusalı iki hafta öncede çok sevdiği anneannesini toprağa vermişti. Polis Başmüffetişi Personel Şube Amiri Hafife Çaluda ise damadının ölüm haberiyle sarsıldı. 

Arkadaşları Cumi’nin vedasını kabullenemedi
İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’nda memur olan Cuma Mağusalı arkadaşları tarafından çok sevilen esprili bir kişiliğe sahipti. Cuma Mağusalı’nın Gönyeli’de dün öğleden sonra meydana gelen ve kısa sürede internet üzerinden yayılan acı haberini duyan arkadaşları büyük şok yaşadı.
Mağusalı’nın sosyal paylaşım sitesindeki hesabına duygularını yazan arkadaşları,  “Eh be Cumi… Ne kelimeler bırakdın yazacak ne da söz brakdın söyleycek… Güle güle iyi kalpli güzel insan… Söz biddi be Cumi deycek hiç bişey bulamayyorum herkes yasta herkes kan ağlar mekanın cennettir kardeşim…” gibi ifadelerle üzüntülerini paylaştı.

Bugün toprağa verilecek…
Öte yandan kazaya sebebiyet veren HC 735 plakalı araç sürücüsü Oya Göz olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Oya Göz’ün bugün, tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor. .. Cuma Mağusalı’nın naaşının bugün Lefkoşa Mezarlığı’nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474