banner564

‘Gerekirse kullanırdım’

Husumetli olduğu şahsa tüfek gösterip tehdit eden Halit Eşmene, kendisini tutuklamaya gelen polislere de itiraf niteliğinde sözler sarf etti

‘Gerekirse kullanırdım’
banner598

 Geçmişte yaşanan sorunlar yüzünden husumetli olduğu Serdar Oy’a tüfek gösterip tehditkâr hareketlerde bulunan Halit Eşmene şikâyet üzerine tutuklandı.

Oy’un polisi araması üzerine olay yerine giden ekipler, Halit Eşmene’yi suçüstü yakaladı.
Zanlının aracında ve evinde yapılan aramada iki tüfek bulunurken, tutuklandığı esnada polise, “Gerekirse kullanacaktım” dediği belirtildi.
Zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Halit Eşmene’nin 28 Eylül tarihinde Erdemli'de, Ağıllar bölgesinde Serdar Oy’a silah göstererek tehdit ettiğini söyledi.
Polis, zanlı ile Oy arasında geçmişe dayanan husumet bulunduğunu ifade etti. 
Serday Oy’un polisi aradığını, ekiplerin olay yerine gittiğini kaydeden soruşturma memuru, polislere hitaben "Gerekirse kullanacaktım" dedikten sonra zanlı Halit Eşmene’nin suçüstü tespit edilerek tutuklandığını belirtti. 
Polis, zanlının kullanımındaki araçta tüfek ve fişek bulunarak emare yapıldığını, ayrıca ikametgâhında yapılan aramada da bir av tüfeği daha bulunduğunu söyledi. 
Polis, görgü tanıklarının ifadesine başvurulacağını söyleyerek, zanlının bir gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473