banner564

Girne’den sürpriz destek

Fuat Namsoy ile Mehmet Hulusioğlu’nun, Özersay’a destek verdiği açılandı

Girne’den sürpriz  destek
banner598
Bağımsız cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, dün Lapta Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette seçime yönelik açıklamalarda bulundu.
Özersay’ın ofisinden yapılan açıklamada, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’nun Özersay’a destek verdiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca, birçok belediye başkanının da Özersay’a ulaşarak destek beyanında bulunduğu kaydedildi.
Ziyaretinde köhnemiş eski siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini söyleyen Özersay, çocukluk yıllarındaki isimlerin halen vaatler vererek seçime girdiğini ifade etti.
Yeni nesillerle, yeni siyaset anlayışının gelişeceğine inanç belirten Özersay, gençlerin umutsuzluk içinde olduğunu ve devlete olan güvenin günden güne yitirildiğini savundu.
Özersay, toplum olarak kazanmak için, eski ve denenmiş kişilere değil, konunun uzmanı ve genç kişilere fırsat verilmesi gerektiğine dikkat çekerek, parti desteği olmadan, halkın desteği ile kazanacağına inandığını söyledi.
Herkesin elini vicdanına koyarak ve hiçbir siyasi partinin etkisi altında kalmadan karar vermesini isteyen Özersay, “Arkamda bir siyasi parti yöneticileri olacağına bana sıradan vatandaşlar sahip çıksın yeter” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474