banner564

Gölden çıkarıldı

Seri katil Nikos Metaksas’ın en küçük kurbanı Sierra’nın cesedi bulundu

Gölden çıkarıldı
banner598

 Kıbrıs Rum milli muhafız ordusu subayı seri katil Nikos Metaksas’ın en küçük kurbanı olan 6 yaşındaki kız çocuğu Sierra’nın cesedi Mitsero bölgesindeki boş bir madene ait kızıl gölden çıkarıldı. Böylece Rum seri katilin 7 kurbanına da ulaşılmış oldu. 

Rum polisi 6 yaşındaki Sierra’nın cesedini 2 aydır terk edilmiş maden gölünde arıyordu. 
Derinliği 60 metreye ulaşan bulanık ve kızıl sularda yürütülen aramalar sonucunda özel bir dalgıç ekibi kız çocuğunun cansız bedenine ulaştı. 
39 yaşındaki Filipinli anne ve kızı 5 mayıs 2018 tarihinden beri kayıptı.
6 yaşındaki Sierra’nın cesedinin bulunmasıyla, Rum subay Metaksas'ın itiraf ettiği 7 cinayetin tüm kurbanlarına ulaşmış oldu.
Metaksas’ın işlediği seri cinayetler, 6 yaşındaki Sierra’nın annesinin cansız bedeninin terkedilmiş madende turistler tarafından tesadüfen bulunmasıyla ortaya çıktı. Filipinli kadının 14 Nisan’da bulunmasının ardından soruşturmayı genişleten Rum polisi Metaksas’ın izine ulaşmıştı. 
Metaksas’ın işlediğini itiraf etti 7 cinayet, Kıbrıs tarihindeki ilk seri cinayet vakasını oluşturuyor. Cinayete kurban giden bir Romen kadın ve onun 8 yaşındaki kızının ailesi, Kıbrıs Cumhuriyeti ve katil Metaksas aleyhine dava açacaklarını açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474