banner564

Süreci takip ediyor

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, kendisini dolandıran Yasemin Taşkıran’ın davasının ağır cezaya havale edilmesi üzerine adaya geldi

Süreci takip ediyor
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de lüks bir sitede daire alan ancak aracı olan emlakçı tarafından dolandırılan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in emlak davası başlıyor. Yöntem’den daire için aldığı 352. 960 TL parayı ilgili firmaya vermeyerek çaldığı gerekçesiyle Merkezi Cezaevi’nde tutuklu yargılanmayı bekleyen Yasemin Taşkıran’ın davası ağır cezaya havale edildi. 
Davanın havale edilmesiyle yargı süreci başlarken, ünlü oyuncu Selçuk Yöntem de adaya geldi. Yöntem, avukatlarıyla birlikte Girne mahkemelerine gelerek davanın seyrini takip etti.
Yöntem’in tüm duruşmaları yakından takip edeceği öğrenildi.

Şikâyet üzerine tutuklanmıştı
Girne’de 2019 yılı Mart ayında polise giden ünlü oyuncu lüks bir sitenin 405 numaralı dairesini emlakçı Yasemin Taşkıran’ın aracılığı ile satın aldığını, EFT yoluyla 352. 960 TL havale ettiği ancak Taşkıran’ın söz konusu parayı inşaat şirketine yatırmadığını söyleyerek şikâyetçi olmuştu. Şikâyet üzerine tutuklanan Taşkıran, suçunu kabul etmiş ve tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474