banner564

Gönyeli’den acı haber

Isınmak için mangal yakan 2 yabancı hayatını kaybetti

Gönyeli’den acı haber
banner598

Melin DOBRAN

  Gönyeli’ye bağlı Yenikent bölgesi, dün sabah güne acı bir haberle uyandı. Ayyıldız Sokak’ta bulunan bir apartmanın 4. Katında kalan Pakistan uyruklu Mahtab Mughal (E-28) ve Sri Lankan uyruklu Warnakulasuriya Milred Calvin Olga Tissera (K-52), dün sabah 08.30 civarında yatak odasında ölü olarak bulundu. 
   Elde edilen bilgilere göre söz konusu odada kalanlar, önceki akşam oda içerisinde mangal yaktı. Yetkililer, cesetlerin bulunduğu odada sönmüş mangal bulunmasından dolayı, ölüm nedenlerinin karbonmonoksit zehirlenmesi olabileceğini belirtti. 

Arkadaşının cesedini görünce şok oldu

   Olay yerinden edinilen bilgiye göre Nihat Irmak’ın mal sahibi olduğu evi, Muhammed isimli bir genç kiralamıştı. Genç adam ise arkadaşı Mahtab Mughal’ın isteği üzerine odada, bir geceliğine kalmalarına izin verdi. 
    Sabahın erken saatlerinde eve giden Muhammed isimli genç, odaya girdiği sırada arkadaşının ve kadının yerde duran cansız bedeni ile karşılaştı. Gördüğü manzara karşısında şok olan genç adam, ev sahibine haber verdi. Bunun üzerine olay polise bildirildi.

Biri kaynakçı, diğeri temizlikçi

    Olay yerine giden Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan, Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, söz konusu odada incelemelerde bulundu. Elde edilen bilgilere göre Mughal’ın kaynakçılık, Tissera’nın ise temizlikçilik yaptığı öğrenildi. 
   Lefkoşa itfaiye ekiplerinin evden çıkardığı cesetler, devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer yabancı uyruklu kişilerin kesin ölüm nedenin, bugün yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 03:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474