banner564

Görev dağılımı yarın yapılacak

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin 2 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetim, onur ve denetçiler kurulu üyeleri seçildi

Görev dağılımı yarın yapılacak
banner598
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin olağan genel kurulu dün yapıldı. Genel kurulda, iki yıl boyunca görev yapacak yeni yönetim, onur ve denetçiler kurulu üyeleri seçildi.
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Lokali’nde yer alan genel kurulda, 9 yönetim kurulu üyeliği için yapılan seçimi “Sami Özuslu, Halil Davulcu, İbrahim Güneşer, Gözde Ermetal Karadeniz, Simge Çerkezoğlu, İzzet Volkan, Zafer Kodan, Ergül Ernur ve Mustafa Kortun” kazandı. Elmas Tokay ile Vicdan Işıman ise yedek üyeler oldu.
Onur Kurulu Perihan Aziz, Hasan Canpolat, Ümral Akpınar ve yedek üye Özgül Gürkut Mutluyakalı’dan; denetçiler kurulu ise Artun Çağa, Ali Baturay, Damla Soyalp ve yedek üye Cenk Mutluyakalı’dan oluşturuldu.
Yeni yönetim kurulu, önümüzdeki pazartesi günü görev dağılımı yapacak.Sami Taşarkan başkanlığındaki divanın yönettiği Gazeteciler Birliği Genel Kurulu’nda, Başkan Hüseyin Güven konuşma yaptı. Ardından Genel Sekreter Özgül Gürkut Mutluyakalı faaliyet raporunu; Mali Sekreter İbrahim Güneşer ise mali raporu sundu. Üyelerin söz alarak görüş belirtmesi ve birliğin geleceğine dönük öneriler sunmasından sonra raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474