banner564

‘Görünce sinirlendim’

Eski kız arkadaşını tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan Enes Görkem Acıel “Geceyi benimle geçirdi, 2 gün sonra başka arabaya binip gitti” diyerek kendini savundu

‘Görünce sinirlendim’
banner598

 Suna ERDEN

Ayrıldığı kız arkadaşına Whatsapp’tan şiddet içerikli mesajlar atan ve ölüm tehditleri yağdıran 
Enes Görkem Acıel tespit edilerek tutuklandı. 
Eski kız arkadaşına, “Aynı şeyi tekrarlarsan en az 3 ceset olur”şeklinde mesaj attığı öne sürülen zanlı dün teminat için çıkarıldığı mahkemede, “Geceyi benimle geçirdi, iki gün sonra başka bir arabaya bindi”şeklinde savunma yaptı.
Soruşturmayı yürüten polis,olayın  25 Şubat 2019 tarihinde Lefkoşa'da meydana geldiğini söyledi. 
Zanlının, başka bir erkek ile görüştüğü gerekçesi eski kız arkadaşı E. B.’ye, Whatsapp’tan “Aynı şeyi tekrarlarsan en az 3 ceset olur ,orada seni görmeyeceğim” şeklinde mesaj gönderdiğini söyledi. Zanlının 6 Mart tarihinde “Şiddet tehdidi” suçundan tespit edilerek tutuklandığını belirten polis, ifadesinde suçu işlediğini kabul ettiğini kaydetti.
Polis, zanlının KKTC’de turist statüsünde bulunduğunu belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. 

Gözümün önünde yaptı
Mahkeme, zanlının 11 günü aşmamak üzere cezaevine gönderilmesine emir verirken, söz hakkı alan Enes Görkem Acıel, “10 Şubat’ta doğum günümü kutlamak için gelmiştim. Barışmak istedim, barışmadı. Sonra kendisi aradı. Geceyi birlikte geçirdik. İki gün sonra sonra gözümün önünde siyah filmleri olan bir arabaya bindi. Başka biriyle gitmesine sinirlendim. Sinirle söyledim” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474