banner564

Gündem oldu

Özersay’a saldıran Taşkın Güneş 7 bin liralık teminatla serbest bırakıldı

Gündem oldu
banner598

  Aşağı Bostancı bölgesi Yalova Spor Kulübü’nde önceki akşam Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile heyetine saldıran, masa sandalyeleri ve kulübün camlarını kıran Taşkın Güneş dün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı. 

   Güneş, “Kasti Hasar, Uygunsuz Tavır Hareket ve Rahatsızlık” suçlamaları ile çıkarıldığı Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde teminata bağlandı. Polis tarafından verilen bilgiye göre mahkeme, zanlının davaları görülünceye değin yurtdışına çıkış yasağı, seyahat belgelerinin polise teslimine, haftada bir gün polise isbat-ı vücut etmesine ve KKTC vatandaşı bir kişinin 7 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren Taşkın Güneş, serbest bırakıldı.
   Aşağı Bostancı’da önceki gece yaşanan olayda zanlı, gece kulübü kapatıldığı gerekçesi ile Yalova Spor Kulübü’nde halk ile buluşmaya giden Bakan Özersay ile heyetine saldırmıştı. Alkollü olduğu öne sürülen Güneş,  orada toplanan kalabalığa, “Bu hükümet benim gece kulübümü kapattı. Ekmeğime mal oldu. Bunları dinlemeyin” dedikten sonra masaları elleri ile dağıtmaya başlamıştı.  
   Güneş, ardından eline geçirdiği sandalye ile kulübün camlarını kırmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474