banner564

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Çocuk Onkoloji Servisi’ne infuzyon pompası bağışladı

Örnek olsun

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Çocuk Onkoloji Servisi’ne infuzyon pompası bağışladı
banner598

 Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne infuzyon pompası bağışladı. 

Sağlık Bakanı Filiz Besim, bağış sırasında yaptığı konuşmada, sağlığa katkının büyük önem taşıdığını vurguladı ve yardım etmeyi yaşam tarzı yapan herkese gönülden teşekkür ettiğini belirtti. 
Sağlıkta el ele verilerek sıkıntıların aşılabileceğine işaret eden Besim, empati yaparak, yardımlaşarak bir çok sorunun üstesinden gelinebileceğini vurguladı. 
Bakanlık açıklamasına göre, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Seval Zaifoğlu da, lionsların ülkesini seven, halkı ile iç içe çalışan bir sivil toplum örgütü olduğunu, karşılıksız hizmet sloganıyla ilerlediklerini, Şehit Turgut Ortaokulu ile yaptıkları bir organizasyon ile elde ettikleri gelirle infuzyon pompasını aldıklarını ve Çocuk Onkoloji Servisine bağışladıklarını kaydetti. 
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı ise, büyük takımın küçük parçaları olarak birlikte ilerlediklerini, sağlığa katkı koyan herkese teşekkür ettiğini belirtti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474