banner564

Güzelyurt’ta yüzler gülüyor

Yoğun ilginin olduğu Portakal Festivalinde stand açan esnaf, halkın ilgisinden memnun

Güzelyurt’ta yüzler gülüyor
banner598

Onur ULAĞ

Güzelyurt Belediyesi’nin düzenlediği ve 7 Temmuz’a kadar sürecek olan “42. Güzelyurt Portakal Festivali” renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor. 
Güzelyurt’ta stand açan esnaf, bu yıl Portakal Festivaline her yılkinden daha fazla ilgi olduğunu ve satışlarının iyi gittiğini belirtti. Festival alanına akın eden vatandaşlar ise organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek Güzelyurt Belediyesini kutladı.
Geçtiğimiz Cuma akşamı Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda başlayan festivalin açılışı geçtiğimiz cuma, Türkiye’den ve ülkeden gelen konukların yanı sıra bölge okulları, sivil toplum örgütleri, kültür sanat dernekleri, spor kulüpleri, soğuk heykeller ve animasyon ekiplerinin katıldığı kortejle başladı.
Türkiye’nin sevilen seslerinden Edip Akbayram, Mehmet Erdem ve grup Atena’nın sahne alıp, çeşitli dans gösterileri, animasyon, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleştirileceği 42. Güzelyurt Portakal Festivali 7 Temmuz’a kadar devam edecek.
Festival süresince bu yıl yine binlerce şişe portakal suyu ve binlerce torba portakal dağıtılarak, Belediye tarafından oluşturulacak stantlarda her akşam halka taze sıkılmış portakal suyu ikram edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474